Καλομοίρα: Η επιλόχειος κατάθλιψη και τα 40 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη! (εικόνες)

Ένας χρόνος πέρασε περίπου από τότε που η Καλομοίρα έφερε στον κόσμο τα αγγελούδια της. Ο Δημητράκης και ο Νικολάκης είναι οι πρίγκιπές της που δεν αποχωρίζεται ούτε λεπτό.

Καλομοίρα: Η επιλόχειος κατάθλιψη και τα 40 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη! (εικόνες)

Η 28χρονη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης, άνοιξαν το σπίτι τους στην Ουάσινγκτον και φωτογραφήθηκαν οικογενειακώς! Η Καλομοίρα έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για τα 40 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της, πώς τα έχασε, για την επιλόχειο κατάθλιψη αλλά και για την σχέση της με τον σύζυγό της.

«Τους πρώτους έξι µήνες ήµουν πολύ µελαγχολική. Το µεγαλύτερο σοκ το έπαθα όταν έφυγα από το µαιευτήριο και ήρθα στο σπίτι χωρίς τα παιδιά µου. Αλλά και µετά που µου τα έφεραν σκεπτόµουν ότι η ζωή µου δεν θα ήταν ποτέ ξανά η ίδια. Ήµουν πολύ ευαίσθητη και ταυτόχρονα πολύ νευρική. Αλλά και κατά τη διάρκεια της εγκυµοσύνης µου τον τρέλανα τον Γιώργο µε τις παραξενιές µου. Αν µου µύριζε κάτι, ήθελα να µου το φέρει εκείνη τη στιγµή», αποκάλυψε στο περιοδικό ΟΚ.

Ο γιατρός της την είχε συμβουλεύσει να μην πάρει πάνω από 20 κιλά αλλά εκείνη πήρε τα διπλάσια!

«Την τελευταία φορά που ζυγίστηκα –στον όγδοο µήνα της εγκυµοσύνης µου– ήµουν περίπου 92 κιλά, οπότε πήρα περίπου 40 κιλά και ίσως παραπάνω. Τώρα ζυγίζω 52 κιλά, όσο ήµουν και πριν µείνω έγκυος, αλλά πραγµατικά δυσκολεύτηκα πολύ να τα χάσω. Κοιτούσα τον εαυτό µου στον καθρέφτη και έλεγα: «∆εν θα είµαι αδύνατη ποτέ ξανά!».

Όταν ξεκίνησα να γυµνάζοµαι, ο personal trainer µου µου ζήτησε να βγάλω µία φωτογραφία µε µπικίνι, για να δείχνει πώς ήµουν πριν και πώς έγινα µετά. Του λέω «αποκλείεται» και µε συµβούλευσε να βγάλω έστω µία φωτογραφία για να τη βλέπω και να παίρνω κουράγιο για να αδυνατίσω. ∆εν φαντάζεσαι πώς ήµουν. Ξεχείλιζα από παντού», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα έχασε όμως με σωστή διατροφή και καθημερινή γυμναστική σε περίπου έξι μήνες.
«Γυµναζόµουν έξι φορές την εβδοµάδα, κάνοντας τη µία µέρα τρέξιµο και την εποµένη ασκήσεις µε βάρη και παράλληλα ακολουθούσα συγκεκριµένο πρόγραµµα διατροφής, µε σαλάτες και ψητά, αλλά ποτέ µετά τις 8 το βράδυ. Αυτά που µου έλειψαν αυτούς τους 6 µήνες, ήταν τα αναψυκτικά και τα γλυκά, αν και είχα πάντα στο ψυγείο σοκολάτα υγείας, για να φάω ένα κοµµατάκι όταν αισθανόµουν ότι θέλω κάτι γλυκό», αποκάλυψε στο περιοδικό η διάσημη μανούλα.

Η ίδια όμως δεν παρέλειψε να αναφερθεί και κατά πόσο αυτοί οι δύσκολοι μήνες επηρέασαν και την σχέση με τον σύζυγό της.

«Ένιωθα ότι δεν είμαι επιθυμητή. Ευτυχώς ο σύζυγος μου ήταν πολύ υποστηρικτικός και μου απαντούσε, Καλομοίρα, έφερες στον κόσμο 2 παιδιά. Τον Σεπτέμβριο που είχαμε την επέτειο γάμου μας και θα πηγαίναμε σε ένα εστιατόριο να το γιορτάσουμε, αγόρασα ένα φόρεμα με μεγάλο ντεκολτέ και ένα ζευγάρι γόβες με ψηλά τακούνια. Δεν είχα χάσει όλα τα κιλά, αλλά ένιωθα πολύ σέξι.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved