Οκτώ σπιτικά tips για λευκά δόντια (pics)

Τι μπορείτε να κάνετε στο σπίτι για να αποκτήσετε και πάλι κατάλευκα δόντια; 

Οκτώ σπιτικά tips για λευκά δόντια (pics)

Τα λευκά δόντια είναι το Α και το Ω για ένα λαμπερό και όμορφο χαμόγελο. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου και τις καθημερινές καταχρήσεις, τα δόντια σταδιακά χάνουν τη λευκότητά τους και κιτρινίζουν.

Η φροντίδα της στοματικής μας υγιεινής είναι απαραίτητη για την υγεία των δοντιών. Εκτός όμως από το βούρτσισμα που εξασφαλίζει τον βαθύ καθαρισμό της στοματικής κοιλότητας, υπάρχουν ορισμένα ακόμα tips που μπορούμε να εφαρμόσουμε στο σπίτι με τα οποία θα καταφέρουμε να επιβραδύνουμε και το κιτρίνισμα των δοντιών που τόσο μας ενοχλεί. Ποια είναι αυτά;

Mαγειρική σόδα
Η μαγειρική σόδα είναι από τα υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι και μπορούμε να την αξιοποιήσουμε ποικιλοτρόπως στην καθημερινότητά μας, εκτός από τη μαγειρική. Βουρτσίστε τα δόντια σας με μαγειρική σόδα χρησιμοποιώντας ελάχιστη ποσότητα. Εναλλακτικά, μπορείτε να φτιάξετε μία δική σας οδοντόκρεμα με μαγειρική σόδα και λίγο χυμό λεμονιού.

Μηλόξυδο
Το μηλόξυδο αποτελεί φυσικό λευκαντικό των δοντιών. Χρησιμοποιήστε μια κουταλιά ξιδιού από μηλίτη για να βουρτσίσετε τα δόντια σας και σταδιακά θα δείτε διαφορά.

Οξυζενέ
Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, το οξυζενέ είναι κατάλληλο και για αυτήν τη χρήση. Κάντε ένα μείγμα με μαγειρική σόδα και οξυζενέ και βουρτσίστε τα δόντια σας για 1-2 λεπτά, δύο φορές την ημέρα για μία εβδομάδα.

Δείτε ακόμα περισσότερα tips που μπορείτε να εφαρμόσετε στο σπίτι στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή: healthline.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved