Ξεκαρδιστικό βίντεο: Μαμά προσπαθεί να κάνει αποτρίχωση με κερί & πραγματικά ταυτιστήκαμε μαζί της

Με τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής κλειστά κατά τη διάρκεια του κορονοϊού, οι μαμάδες προμηθεύονται kits από το διαδίκτυο για να περιποιηθούν τους εαυτούς τους.

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Μαμά προσπαθεί να κάνει αποτρίχωση με κερί & πραγματικά ταυτιστήκαμε μαζί της

Την περασμένη εβδομάδα, η Molly Lee, τράβηξε βίντεο με το κινητό της τηλέφωνο τη στιγμή που χρησιμοποιούσε αποτριχωτικό κερί και πραγματικά είναι ό,τι πιο αστείο έχουμε δει.

Η Lee, ήθελε να ξεφορτωθεί το «μουστάκι» της και έτσι αγόρασε από το διαδίκτυο ό,τι χρειαζόταν για να το κάνει.

Το βίντεο μας αρέσει τόσο πολύ, γιατί είναι πέρα για πέρα αληθινό και πραγματικά ταυτιστήκαμε μαζί της.


https://www.instagram.com/tv/B-7XTQIDKZo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την αποτρίχωση στο σπίτι

Δεν είναι και εύκολη υπόθεση να βγάλετε το μουστάκι μόνη σας στο σπίτι. Αν παρόλα αυτά, δεν έχετε υπομονή να περιμένετε μέχρι την άλλη εβδομάδα που όπως ανακοινώθηκε ανοίγουν και πάλι τα κέντρα αισθητικής και τα κομμωτήρια, μπορείτε να δείτε παρακάτω τρόπους που μπορείτε να το κάνετε μόνη με ασφάλεια.

Αποτριχώστε το μουστάκι με μέλι και ζάχαρη

Είναι μια φυσική μέθοδος που μπορείτε να βγάλετε το μουστάκι με ασφάλεια με αυτή τη σπιτική χαλάουα. Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι χυμό από μισό λεμόνι, 2 κουταλιές της σούπας μέλι, 1 φλιτζάνι ζάχαρη και αφήστε όλα τα υλικά να λιώσουν. Αποσύρετε από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει για 10 λεπτά. Όταν δεν καίει, με ένα ξυλάκι απλώστε στο άνω χείλος προς τη φορά που μεγαλώνουν οι τρίχες. Τοποθετήστε μια ταινία αποτρίχωσης και αφού είστε βέβαιη ότι κόλλησε καλά, τραβήξτε με μια γρήγορη, κοφτή και αποφασιστική κίνηση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved