Η Halle Berry μόλις αποκάλυψε το μυστικό της για αψεγάδιαστο δέρμα

Το πρόσωπό της σφύζει από ομορφιά και φρεσκάδα

Η Halle Berry μόλις αποκάλυψε το μυστικό της για αψεγάδιαστο δέρμα

Μπορεί να πέρασε τα 50-συγκεκριμένα είναι 51-να έχει δύο παιδιά και φυσικά αμέτρητες υποχρεώσεις, ωστόσο η Halle Berry έχει καταφέρει το εξής σοκαριστικό: Εδώ και 30 χρόνια να είναι ίδια κι απαράλλαχτη!

Είναι από τις ελάχιστες stars του Hollywood, που έχουν καταφέρει να διατηρήσουν σε άψογη φόρμα τόσο το κορμί όσο και το πρόσωπό τους χωρίς μάλιστα κάποια αισθητική επέμβαση.

Αυτό ωστόσο που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση, είναι η τέλεια κατάσταση του δέρματός της, το οποίο μοιάζει περισσότερο με μικρού κοριτσιού. Η ίδια αποκάλυψε το μυστικό της, το οποίο είναι ασυνήθιστο αλλά αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα αποδίδει.

«Πίνω ζωμό από κόκκαλα! Ξέρω ακούγεται κάπως, αλλά ενισχύει απίστευτα το κολλαγόνο του δέρματος. Εγώ προσωπικά πηγαίνω στο κρεοπωλείο και παίρνω όσα κόκκαλα δε χρειάζονται. Στη συνέχεια τα βράζω καλά, αφήνω το μείγμα να κρυώσει και το πίνω», αποκαλύπτει.

GettyImages 846631814

Μάλιστα δεν είναι η μοναδική που εφαρμόζει αυτό το tip, μιας και σχετικά έχει μιλήσει και η Salma Hayek σε συνέντευξή της όπως και η Gwyneth Paltrow. Και ναι, έχουν όλες υπέροχο δέρμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved