Είσαι νέα μαμά; Αυτό το θέμα σε αφορά!

To ΜΟΜ ΜΑΚΕΟVER® ήρθε στην Ελλάδα!

Είσαι νέα μαμά; Αυτό το θέμα σε αφορά!

Ήρθε κατευθείαν από την Αμερική, από τα χέρια του πλέον ειδικού, του Χειρουργού-Γυναικολόγου Dr. Ναούμ, για να χαρίσει στις μαμάδες ολιστική αποκατάσταση μετά τον τοκετό, χωρίς κόπο, χωρίς να ξοδέψουν μία περιουσία και χωρίς να σπαταλήσουν χρόνο μακριά από το μωρό τους…

Τι συμβαίνει μετά τον τοκετό;
Η γυναίκα αμέσως μετά τον τοκετό ανακαλύπτει τα κατάλοιπα που της άφησε στο σώμα, στη γεννητική περιοχή, αλλά και στο πρόσωπό της. Έτσι, δυστυχώς η αυτοπεποίθησή της είναι χαμηλή, δεν είναι ικανοποιημένη από αυτό που βλέπει στον καθρέπτη, δεν νιώθει επιθυμητή από τον σύντροφο και ο κίνδυνος της επιλόχειας κατάθλιψης ελλοχεύει…

Οι αλλαγές στο σώμα
Όσο και αν έχουμε φροντίσει το δέρμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, είναι δεδομένο ότι θα εμφανιστούν ραγάδες μετά την απώλεια των κιλών στην κοιλιά ή τους γλουτούς. Παράλληλα, μετά την εγκυμοσύνη αρκετές γυναίκες παρατηρούν επίμονο τοπικό λίπος, ακόμα και σε περιοχές που δεν είχαν πριν. Η χαλάρωση της κοιλιάς, η ξαφνική εμφάνιση ή η επιδείνωση της κυτταρίτιδας και η αύξηση του σωματικού βάρους, είναι μόνο μερικά από τα κατάλοιπα του τοκετού στο σώμα της μητέρας.

Οι αλλαγές στη γεννητική περιοχή
Αν αναλογιστούμε ότι κόλπος της γυναίκας έχει φυσιολογική διάμετρο 2-2,5 εκατοστά και από εκεί περνάει το κεφάλι του παιδιού με διάμετρο 10 εκατοστά, τότε μπορούμε εύκολα να αντιληφθούμε ότι παρόλο που ο κόλπος επανέρχεται μετά τον τοκετό, σίγουρα δεν πρόκειται να επανέλθει στα 2 εκατοστά. Έτσι, παρατηρείται μία έντονη χαλάρωση κόλπου, που προκαλεί συχνές κολπίτιδες στη μητέρα, μειωμένη σεξουαλική ικανοποίηση από τον σύντροφο ακόμα και ακράτεια πρώτου βαθμού σε πολύ νέες γυναίκες. Ταυτόχρονα, στο αισθητικό μέρος, μετά τον τοκετό και την αλλαγή του ορμονικού προφίλ της γυναίκας, μπορεί να παρατηρηθεί σκούρο χρώμα ή κηλίδες στη γεννητική περιοχή.

Οι αλλαγές στο πρόσωπο
Οι διακυμάνσεις των ορμονών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, συνήθως προκαλούν αύξηση τριχοφυΐας στο πρόσωπο της γυναίκας ή ακόμα και σε περιοχές που δεν είχε πριν, όπως η πλάτη, ενώ παράλληλα εμφανίζονται πανάδες και κηλίδες στο πρόσωπο, που δυστυχώς ενισχύονται ακόμα και με την παραμικρή παραμονή στον ήλιο.

Μέχρι σήμερα λοιπόν, η σύγχρονη μητέρα που ήθελε να αποκαταστήσει ότι άφησε στο σώμα ή στη γεννητική της περιοχή ο τοκετός, θα έπρεπε να επισκεφθεί 2 ή και 3 διαφορετικούς γιατρούς, ξοδεύοντας πολύ χρόνο και χρήμα. Σήμερα όμως, ήρθε το Mom Makeover® για να δώσει την απόλυτη λύση.

PROMOS2



Τι προσφέρει το
MOM MAKEOVER®


Μία ομάδα εξειδικευμένων Πλαστικών Χειρουργών, Δερματολόγων, Γυναικολόγων και Ψυχολόγων, με επικεφαλής τον Dr. Ναούμ, αναλαμβάνουν να καταρτίσουν το πλήρως εξατομικευμένο πλάνο αποκατάστασης της μαμάς μετά τον τοκετό, ανάλογα με τις δικές της ανάγκες! Η μητέρα μπορεί να βρει μία πληθώρα χειρουργικών επεμβάσεων ή μη επεμβατικών λύσεων, για να αντιμετωπίσει τα λειτουργικά ή αισθητικά προβλήματά της. Ανάμεσα στις επεμβατικές χειρουργικές λύσεις βρίσκονται η κοιλιοπλαστική για την αποκατάσταση της κοιλιάς, η αποκατάσταση και ανόρθωση στήθους, η κολποπλαστική για τη μείωση του εύρους του κόλπου κ.α.
Παράλληλα, στο Mom Makeover® η ομάδα των ιατρών μπορεί να προτείνει και μη επεμβατικές λύσεις, με θεραπείες που πραγματοποιούνται στο ιατρείο για την εξάλειψη των κόκκινων ή λευκών ραγάδων και της τομής από την καισαρική, για την αντιμετώπιση του συγκεντρωμένου τοπικού λίπους στην κοιλιά, για την απώλεια συνολικού βάρους και τη σμίλευση των γλουτών, για την αντιμετώπιση της ακράτειας πρώτου βαθμού ή της ελαφριάς χαλάρωσης κόλπου που δεν απαιτεί χειρουργείο, με το επαναστατικό laser Vagitense, καθώς και για την εξάλειψη των πανάδων ή της τριχοφυΐας στο πρόσωπο.

Όλα αυτά σε έναν απόλυτα εξειδικευμένο χώρο, που ήρθε για να προσφέρει τη λύση που αναζητούσε η σύγχρονη μητέρα!

Δείτε περισσότερα για το MOM MAKEOVER στο video που ακολουθεί:

Mom Makeover® Λ. Μεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών 22ος όροφος. Τηλ: 210 8835100 / www.mommakeover.gr / www.nikosnaoum.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved