Χτενίσματα για μαμάδες: Εύκολες πλεξούδες για την παραλία και όχι μόνο

Χτενίσματα με πλεξούδες για καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Χτενίσματα για μαμάδες: Εύκολες πλεξούδες για την παραλία και όχι μόνο

Τις μέρες με ζέστη θέλουμε τα μαλλιά μαζεμένα και χτενίσματα που δεν απαιτούν πολύ χρόνο ή ισιωτικά και πιστολάκια που εκπέμπουν θερμότητα. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι την εποχή αυτή, οι πλεξούδες και τα updo’s έχουν την τιμητική τους.

Ακόμα και στην παραλία θέλουμε χτενίσματα βολικά, που δεν θα μας ζεσταίνουν και που μπορούμε να κάνουμε εύκολα και γρήγορα. Εάν έχετε βαρεθεί τους κότσους και τις αλογοουρές, σίγουρα θα ενθουσιαστείτε με τις παρακάτω ιδέες.

Οι βασικές πλεξούδες και πώς να τις κάνετε

Αρχικά, πριν δούμε τα χτενίσματα καλό είναι να θυμηθούμε τις διαφορετικές πλεξούδες και πώς κάνουμε την κάθε μία. Εκτός από την κλασική, έχουμε την γαλλική, την γερμανική και το ψαροκόκαλο. Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν πώς θα κάνετε την κάθε μία βήμα-βήμα.

Απλή πλεξούδα



Γαλλική πλεξούδα



Γερμανική πλεξούδα



Πλεξούδα ψαροκόκαλο



Χτενίσματα με πλεξούδες για την παραλία και όχι μόνο

Με λίγη φαντασία και αφού έχετε μάθει πώς να κάνετε την κάθε πλεξούδα μπορείτε να κάνετε εντυπωσιακά χτενίσματα στις διακοπές σας και χωρίς να χρειαστεί να ισιώσετε, ούτε καν να στεγνώσετε τα μαλλιά σας. Επιπλέον, εάν κάνετε τις πλεξούδες όσο τα μαλλιά σας είναι βρεγμένα και τα αφήσετε να στεγνώσουν, θα αποκτήσουν έναν όμορφο κυματισμό.

Πλεξούδες στο πλάι

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πώς θα κάνετε απλά χτενίσματα με πλεξούδες στο πλάι.



Updo’s με πλεξούδες

Εάν πάλι προτιμάτε τους κότσους, μπορείτε και πάλι να κάνετε εύκολα και εντυπωσιακά χτενίσματα με πλεξούδες. Πάρτε ιδέες στο βίντεο που ακολουθεί.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved