Χτενίσματα για μαμάδες που βιάζονται: Updo και πλεξούδες σε λίγα λεπτά

  • Χαμηλά updo για μεσαία και μακριά μαλλιά
  • Επιμελώς ατημέλητο bun – Θα χρειαστείς λιγότερο από ένα λεπτό
  • Επτά χτενίσματα με κοτσίδες για μακριά μαλλιά
  • Ολλανδικές κοτσίδες – Ένα χτένισμα πιο εύκολο από όσο νομίζετε.
Χτενίσματα για μαμάδες που βιάζονται: Updo και πλεξούδες σε λίγα λεπτά

Για μία μαμά και δη εργαζόμενη, οι 24 ώρες της μέρας δεν είναι αρκετές. Από το πρωί που ξυπνάει μέχρι και το βράδυ που θα πέσει για ύπνο σκέφτεται και κάνει ένα εκατομμύριο διαφορετικά πράγματα. Ο προσωπικός χρόνος είναι ελάχιστος (σχεδόν ανύπαρκτος για να λέμε αλήθειες), ωστόσο η ανάγκη να φροντίσει τον εαυτό της παραμένει και έτσι πρέπει.

Αν ταυτίζεσαι με τα παραπάνω, τα beauty hacks που ακολουθούν θα τα λατρέψεις. Έχουμε βρει χτενίσματα, βολικά κατάλληλα για διάφορα μήκη μαλλιών και μπορείς να τα κάνεις σε λίγα μόνο λεπτά.

Χτενίσματα για μαμάδες σε λίγα λεπτά

Οι κότσοι και γενικά τα updo χτενίσματα είναι τα αγαπημένα των μαμάδων. Και είναι λογικό. Γλιτώνεις πιστολάκια, πρέσες κτλ και έχεις ένα βολικό χτένισμα για όλη την ημέρα. Πώς μπορείς όμως να κάνεις το χτένισμά σου και εντυπωσιακό εκτός από βολικό; Ιδού.

Χαμηλά updo για μεσαία και μακριά μαλλιά

Χαμηλοί κότσοι για τη δουλειά, το σπίτι, την έξοδο.Επιμελώς ατημέλητο bun – Θα χρειαστείς λιγότερο από ένα λεπτόΕπτά χτενίσματα με κοτσίδες για μακριά μαλλιάΟλλανδικές κοτσίδες – Ένα χτένισμα πιο εύκολο από όσο νομίζετεΔείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved