Χτενίσματα για μαμάδες: Επτά εύκολες κοτσίδες για την άνοιξη (vid)

  • Γιατί να επιλέξετε ponytails;
  • Πώς θα κάνετε ιδιαίτερες κοτσίδες σε λίγα μόνο βήματα;
Χτενίσματα για μαμάδες: Επτά εύκολες κοτσίδες για την άνοιξη (vid)
Unsplash.com / lexie janney

Η θερμοκρασία έχει ανέβει και έχουμε ήδη κατεβάσει τα πρώτα καλοκαιρινά. Για να είναι ολική η ανανέωση λίγο πριν την άφιξη του καλοκαιρού, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε ιδιαίτερα και εύκολα χτενίσματα κοτσίδες που μπορείτε να κάνετε σε λίγα λεπτά και να μην ξανασχοληθείτε με τα μαλλιά σας για όλη την υπόλοιπη μέρα. Ποια μαμά δεν το θέλει αυτό;

Γιατί να επιλέξετε ponytails;

Οι λόγοι είναι περισσότεροι από ένας. Αρχικά τις πιο ζεστές μέρες, τα μαλλιά σας θα είναι πιασμένα και δεν θα σας ζεσταίνουν πέφτοντας στου ώμους. Εάν εργάζεστε, μία περιποιημένη κοτσίδα είναι ένα χτένισμα κομψό που ταιριάζει στην περίσταση. Τα μαλλιά δεν θα πέφτουν στα μάτια σας και θα μείνουν άθικτα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Πώς θα κάνετε ιδιαίτερες κοτσίδες σε λίγα μόνο βήματα;

Όχι, δεν είναι ανάγκη να είστε expert στην κομμωτική. Η Abby Smith έχει δημιουργήσει ένα βίντεο με επτά προτεινόμενα χτενίσματα για μεσαίου μήκους και μακριά μαλλιά. Οι διαφορές μεταξύ τους κάνουν τη διαφορά και είναι απίθανο να μην βρείτε έστω και ένα χτένισμα που να μην σας αρέσει.

Όσο για τα υλικά που θα χρειαστείτε, μερικά λαστιχάκια και φουρκέτες για τα μαλλιά αρκούν. Επίσης, τα μαλλιά σας μπορούν να είναι τελείως ίσια ή και σπαστά.
Δείτε τις προτάσεις της Abby στο βίντεο που ακολουθεί και ξεκινήστε.DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved