Tips για μαμάδες: 3 τρόποι να κάνετε ανάλαφρες μπούκλες χωρίς ψαλίδι (vid)

  • Ένα κομψό και κλασικό χτένισμα για το Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.
  • Τρεις διαφορετικοί τρόποι να κάνετε ανάλαφρες μπούκλες με αντικείμενα που ήδη έχετε σπίτι σας.
Tips για μαμάδες: 3 τρόποι να κάνετε ανάλαφρες μπούκλες χωρίς ψαλίδι (vid)

Από τα πιο εύκολα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε το βράδυ του Ρεβεγιόν είναι οι ανάλαφρες μπούκλες. Είναι ένα χτένισμα κομψό, διαχρονικό και κατάλληλο για μακριά ή και μεσαίου μήκους μαλλιά.

Και αν νομίζετε ότι για να το κάνετε μόνες σας πρέπει να το "έχετε" με τα χτενίσματα και τις κομμώσεις, κάνετε λάθος! Μπορείτε να κάνετε ανάλαφρες μπούκλες στα μαλλιά σας με αντικείμενα που έχετε σπίτι σας, ακόμα και αν δεν έχετε ειδικό ψαλίδι για μπούκλες. Το YouTube Channel Luxy Hair, μας δείχνει τον τρόπο.

Ανάλαφρες μπούκλες χωρίς ψαλίδι - Τρεις διαφορετικοί τρόποι

Με μαντήλι

Σίγουρα έχετε σπίτι σας ένα μαντήλι με λεπτό ύφασμα. Χρησιμοποιήστε το για να κάνετε υπερόχες χοντρές και ανάλαφρες μπούκλες.

Τι πρέπει να κάνετε:
Διπλώστε το μαντήλι ώστε να γίνει λεπτό σαν στέκα. Βάλτε το στο κεφάλι με τέτοιο τρόπο ωστε η μία πλευρά να πέφτει από τη δεξιά πλευρά του κεφαλιού και η άλλη από την αριστερή.

Χωρίστε τα μαλλιά στη μέση, τα μισά από τη δεξιά πλευρά, και τα άλλα μισά από την αριστερή.

Τώρα χωρίστε την κάθε πλευρά σε δύο ακόμα τούφες. Ξεκινήστε από την μπροστινή τούφα και γυρίστε την γύρω γύρω από το μαντήλι. Μετά από δύο με τρεις στροφές, πιάστε και την άλλη τούφα, ενώστε τις και συνεχίστε να της γυρίζετε γύρω από το μαντήλι. Πιάστε την άκρη της τούφας με ένα λαστιχάκι. Κάντε το ίδιο από την άλλη πλευρά.

Στη συνέχεια, πιάστε τις δύο κοτσίδες σε κότσο "κεφτέ", έναν από την δεξιά και αριστερή πλευρά αντίστοιχα.

Με κάλτσες

Την ίδια διαδικασία με παραπάνω μπορείτε να κάνετε και χρησιμοποιώντας ένα ζευγάρι μακριές κάλτσες.

Τι πρέπει να κάνετε:
Στερεώστε την κάθε κάλτσα από τη μία άκρη λίγο πάνω από το δεξί και το αριστερό αυτό με ένα κλάμερ ή κλιπάκι. Χωρίστε τα μαλλιά στη μέση και τυλίχτε την κάθε τούφα γύρω από την κάλτσα. Πιάστε την άκρη με τσιμπιδάκι και κάντε από έναν χαλαρό κότσο "κεφτέ" σε κάθε πλευρά του κεφαλιού.

Με κορδέλα

Κι όμως, με μία κορδέλα μπορείτε να φτιάξετε εντυπωσιακές μπούκλες σαν να σας έχει χτενίσει επαγγελματίας.

Τι πρέπει να κάνετε:
Βάλτε την κορδέλα κανονικά στο κεφάλι, πίσω από τα αυτιά. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τρεις τούφες και τυλίξτε την κάθε μία γύρω από την κορδέλα.

Οι διαδικασίες για τα παραπάνω είναι πανεύκολες και θα διαπιστώσετε κι εσείς βλέποντας στην πράξη τις οδηγίες για την κάθε μέθοδο.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved