Εντυπωσιακά χτενίσματα με πλεξούδες για κορίτσια (pics)

Ιδιαίτερα χτενίσματα για κορίτσια που επέστρεψαν στα θρανία.

Εντυπωσιακά χτενίσματα με πλεξούδες για κορίτσια (pics)

Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου χιλιάδες μαθητές δημοτικού και νηπιαγωγείου επέστρεψαν στις σχολικές αίθουσες. Μετά από δύο μήνες lockdown, τα παιδιά αυτών των ηλικιών θα πρέπει και πάλι να μπουν στο πρόγραμμα που είχαν την προ καραντίνας εποχή και το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους γονείς.

Η προετοιμασία για το σχολείο είναι και πάλι κομμάτι της καθημερινότητάς μας για αυτό κι εμείς σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σας χτενίσματα για κορίτσια που σίγουρα θα λατρέψουν.

Εάν είστε άσσος στις πλεξούδες, οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας εμπνεύσουν για να δημιουργήσετε φανταστικά χτενίσματα, που εκτός εντυπωσιακά είναι και πολύ βολικά για το σχολείο, το παιχνίδι, αλλά και κάθε άλλη δραστηριότητα των παιδιών.

Τα χτενίσματα που θα δείτε είναι δημιουργίες μίας μαμάς δύο κοριτσιών. Η Briana έμαθε μόνη της να κάνει πλεξούδες και με τη βοήθεια των παιδιών της έχει γίνει expert. Καθημερινά φτιάχνει τα μαλλιά τους κι έπειτα τα φωτογραφίζει για να μοιραστεί τις ιδέες και τις δημιουργίες της με τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι μέχρι σήμερα έχουν ξεπεράσει τις 150.000.

Δείτε κάποια από τα χτενίσματα της Briana στην gallery που ακολουθεί και πάρτε ιδέες.

Πηγή φωτογραφιών: instagram.com/brianasbraids

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved