Προγιαγιά βλέπει την νεογέννητη δισέγγονή της και ξεσπά σε κλάματα

Η συγκίνηση είναι μεγάλη και όχι μόνο λόγω της πρώτης τους συνάντησης.

Ένα βίντεο με μία γιαγιά και μία εγγονή κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου. Η Leanna Ferranta κρατά τη νεογέννητη κόρη της αγκαλιά όταν έρχεται η γιαγιά της, Barbara, για να δει για πρώτη φορά το νέο μέλος της οικογένειας. Η γιαγιά συγκινείται, τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με αυτό που συμβαίνει όταν η Leanna της αποκαλύπτει ότι θα δώσει στην κόρη της το όνομά της.

«Γιαγιά, από εδώ η Mia Jean» λέει η εγγονή στη γιαγιά της.

«Αυτό είναι το όνομά μου» απαντάει εκείνη έκπληκτη λίγο πριν την πάρει αγκαλιά και τη φιλήσει.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παραπάνω.

Πώς να αποφασίσετε το όνομα του μωρού

Η επιλογή ονόματος του παιδιού είναι μία ιδιαίτερη διαδικασία για κάθε γονιό. Πολλοί γονείς έχουν αποφασίσει το όνομα που θα δώσουν στο μωρό ήδη από την περίοδο της εγκυμοσύνης, ενώ άλλοι προτιμούν να γεννηθεί το μωρό και να επιλέξουν ή να ανακοινώσουν ότι έχουν ήδη αποφασίσει μετά.

Τι να σκεφτείτε πριν αποφασίσετε όνομα για το νέο μέλος της οικογένειας;

Τα ονόματα που ήδη υπάρχουν στην οικογένεια. Ακόμα και αν δεν θέλετε να δώσετε ονόματα γιαγιάδων και παππούδων σίγουρα υπάρχουν θείοι, θείες κτλ με ονόματα που σας αρέσουν.

Ονόματα από τη λογοτεχνία. Σκεφτείτε αγαπημένους ήρωες από βιβλία ή αγαπημένους συγγραφείς και βάλτε και αυτά τα ονόματα στις επιλογές σας.

Ονόματα λουλουδιών. Τα ονόματα λουλουδιών έχουν την δική τους γλυκύτητα. Σκεφτείτε λουλούδια που σας αρέσουν, αρκεί να έχουν ονόματα εύηχα που το πιθανότερο είναι να αρέσουν και στο παιδί μεγαλώνοντας.

Φυσικά μπορείτε να έχετε ήδη στα υπόψη ονόματα που σας αρέσουν και να διαλέξετε ανάμεσα σε αυτά. Η επιλογή του να δώσετε το όνομα της γιαγιάς ή του παππού πάντα υπάρχει και ακόμα και αν δεν τρελαίνεστε για το όνομα, να είστε σίγουροι ότι θα τους δώσετε μεγάλη χαρά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved