Σίσσυ Χρηστίδου: «Περιμένω με ανυπομονησία τον γιο μου»

Η Σίσσυ Χρηστίδου σε λιγότερο από δυο μήνες θα κρατά στα χέρια της το δεύτερο γιο της.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Περιμένω με ανυπομονησία τον γιο μου»

Η ίδια δηλώνει πολύ ευτυχισμένη και περιμένει με λαχτάρα να τον κρατήσει στα χέρια της!
«Η δεύτερη εγκυμοσύνη μου είναι αρκετά διαφορετική και είχε λίγη ταλαιπωρία τους πρώτους μήνες, αλλά τώρα είναι όλα μια χαρά. Ανυπομονώ να γνωρίσω τον γιο μου», λέει στο περιοδικό Εγώ.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μιλά και για την αντίδραση του Φίλιππου όταν του ανακοίνωσαν ότι θα αποκτήσει αδερφάκι. «Ο Φίλιππος ζητούσε συχνά τα τελευταία δύο χρόνια ένα αδελφάκι και γι' αυτό χάρηκε πολύ όταν του το ανακοινώσαμε. Νομίζω, όμως, ότι του φαίνεται αρκετά μεγάλο το διάστημα. Ανυπομονεί! Η πραγματική του αντίδραση πιστεύω πως θα φανεί όταν τον συναντήσει. Για την ώρα όμως κάνει πολλά σχέδια για τον αδελφό του, ακουμπάει συχνά την κοιλιά μου για να τον νιώσει, του τραγουδάει, κλπ. Θα δούμε».

Όσο για τα κιλά που πήρε; «Δεν με απασχόλησαν τα κιλά. Τώρα με νοιάζει μόνο να είναι καλά το μωράκι μου. Στο σπίτι δεν ζυγίζομαι, αλλά το κάνει ο γυναικολόγος μου και πρέπει να έχω πάρει γύρω στα 15 κιλά, τώρα που είμαι στον έβδομο μήνα. Η αλήθεια είναι ότι είναι λιγότερα από την πρώτη εγκυμοσύνη μέχρι στιγμής, αλλά τρέχω όλη μέρα πίσω από τον Φίλιππο», καταλήγει η όμορφη μανούλα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved