Είκοσι έξυπνα κόλπα που θα κάνουν την καθημερινότητα της μαμάς πιο εύκολη (vid)

Με αυτά τα κόλπα η ζωή μιας μαμάς μπορεί να γίνει ευκολότερη.

Είκοσι έξυπνα κόλπα που θα κάνουν την καθημερινότητα της μαμάς πιο εύκολη (vid)

Η καθημερινότητα ενός γονιού έχει πολλές απαιτήσεις και υπερβολικό τρέξιμο. Αποτέλεσμα, η υπομονή να εξαντλείται γρήγορα ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό, μικροπροβλήματα όπως τα νερά που πέφτουν στο νιπτήρα του μπάνιου όταν πλένεται το παιδί ή ο κακός χαμός από χρώματα όταν ζωγραφίζει στο σαλόνι, να αντιμετωπίζονται με απλές λύσεις.

Και επειδή προφανώς αντιμετωπίζετε κι εσείς αντίστοιχα προβλήματα στην καθημερινότητά σας με τα παιδιά, βρήκαμε μερικά έξυπνα κόλπα που θα σας λύσουν τα χέρια.

Ζωγραφική

Αφήστε το παιδί να ζωγραφίσει με την ησυχία του χωρίς να ανησυχείτε αν θα γεμίσει τα ρούχα του. Πάρτε μια σακούλα πλαστική, κόψτε το κάτω μέρος και ευθύς αμέσως έχετε έτοιμο ένα προστατευτικό φανελάκι για το παιδί σας.

Φαγητό

Αν το παιδί σας είναι μικρό, τρώει μόνο του αλλά δεν θέλετε να είστε συνεχώς από πάνω του για να μην ρίξει κάτω το φαγητό, υπάρχει λύση. Τοποθετείστε δύο βεντούζες στον πάτο του πιάτου και το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να …κουνηθεί ούτε πόντο.

Μαρμελάδα ή πραλίνα φουντουκιού

Αν η μαρμελάδα ή η πραλίνα είναι στα τελειώματα και το παιδί σας θέλει εδώ και τώρα να φάει, δοκιμάστε το εξής: βάλτε μια κουταλιά βούτυρο στο βάζο και προσπαθήστε να πάρετε την ποσότητα που υπάρχει στα τοιχώματα. Απλώστε την σε φρυγανιά ή ψωμάκι και θα έχετε γλιτώσει γκρίνια και κλάματα.

Δείτε κι άλλα έξυπνα κόλπα στο βίντεο που ακολουθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved