Πώς θα δείξετε την αγάπη σας στο σύζυγό σας

Ωραία και ζεστά τα λόγια, αλλά σαν τις πράξεις, δεν έχει.

Πώς θα δείξετε την αγάπη σας στο σύζυγό σας

Το «Σ’ αγαπώ» είναι μία από τις ομορφότερες λέξεις, σε όλα τα λεξιλόγια του κόσμου. Όπως και αν την πεις, σε όποια γλώσσα, το νόημα της είναι το ίδιο. Ωστόσο, όσο δυνατή και αν είναι ως λέξη, μερικές φορές δεν αρκεί για να δείξεις την αγάπη σου στον άλλον.

Χρειάζονται και οι πράξεις. Κάποιοι τις λένε και αποδείξεις. Όπως, όμως, και αν τις πεις, σημασία έχει να δείξεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου. Ειδικά, αν έχετε παιδιά και η καθημερινότητα σάς έχει απορροφήσει, ενδεχομένως και σας έχει απομακρύνει, αρκούν μικρές πράξεις αγάπης για να του δείξετε ότι μεταξύ σας δεν έχει αλλάξει το παραμικρό. Δείτε παρακάτω, κάποιες ιδέες.

Κανονίστε να λείπουν τα παιδιά. Οργανώστε ένα δείπνο για δύο στο σπίτι, μαγειρεύοντας το αγαπημένο του φαγητό.

Στείλτε του μέσα στην ημέρα ένα μήνυμα αγάπης στο κινητό του ή στο messenger.

Φιλήστε τον. Ακούγεται απλό, αλλά υπάρχουν φορές που η καθημερινότητα σάς απορροφά τόσο πολύ, που ξεχνάτε ακόμη και το φιλί. Ή αν το δίνετε, είναι περισσότερο μία μηχανική κίνηση.

Πηγαίνετε μία βόλτα οι δυο σας. Τώρα το καλοκαίρι, αν είστε κοντά σε θάλασσα, μία βραδινή βόλτα στην παραλία είναι η καλύτερη επιλογή.

Υποστηρίξτε τον. Μην είστε απέναντί του επικριτικές.

Ακούστε τον. Υπάρχουν φορές που θέλει να σας μιλήσει, να πει κάτι που τον προβληματίζει ή κάτι αστείο που του συνέβη κι ενώ προσπαθεί να το μοιραστεί μαζί σας, εσείς τον γειώνετε, γιατί έχετε να κάνετε κάτι άλλο. Αφήστε αυτό το «άλλο» στην άκρη.

Φτιάξτε του ένα πρωινό και πηγαίνετε το στο κρεβάτι.

Αν υπάρχουν γιαγιάδες, αφήστε τα παιδιά κι ένα βράδυ. Αφιερώστε χρόνο σε εσάς και τη σχέση σας. Μείνετε και λίγο μόνοι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved