Για 4 χρόνια μοιραζόταν την ίδια φωτογραφία με τη μαμά της-Η τελευταία θα σας «ραγίσει» την καρδιά

Μία συγκινητική ιστορία.

Για 4 χρόνια μοιραζόταν την ίδια φωτογραφία με τη μαμά της-Η τελευταία θα σας «ραγίσει» την καρδιά

Στο twitter είναι με το nickname @nanatat07 και η συγκινητική της ιστορία, έχει συγκλονίσει τους πάντες. Πρόκειται για ένα γλυκό κορίτσι, που μέσα από το λογαριασμό της στο twitter, γνωστοποίησε σε όλο τον κόσμο, την τραγική οικογενειακή ιστορία της.

Το νεαρό κορίτσι, που τελείωσε το Λύκειο, τα προηγούμενα 4 χρόνια έβγαζε με τη μητέρα της την ίδια φωτογραφία, μία στις αρχές της σχολικής χρονιάς και μία στο τέλος. Μαμά και κόρη έπαιρναν ακριβώς την ίδια πόζα, κρατώντας και οι δύο στο χέρι είτε χυμό, είτε παγωτό, είτε γρανίτα, είτε καφέ από γνωστή αλυσίδα. Και μπορεί στα 4 αυτά χρόνια η πόζα τους να μην άλλαξε στο ελάχιστο, στην πραγματικότητα μέσα σε αυτό το μικρό διάστημα, είχαν αλλάξει τα πάντα.

Και τα βλέπουμε, μέσα από τις φωτογραφίες, με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο. Μάλιστα, η τελευταία φωτογραφία από την ημέρα της αποφοίτησης είναι σπαρακτική, συγκλονίζοντας τους χρήστες του twitter, που ακολουθούν την έφηβη κοπέλα. Μέχρι και η πασίγνωστη εταιρεία με τον καφέ, έκανε tweet στην κοπέλα, τονίζοντας πόσο περήφανη είναι η μαμά της για εκείνη!

Δείτε όλες τις φωτογραφίες, μαζί και την τελευταία σπαρακτική φωτό, στην παρακάτω photo gallery.

Διαβάστε επίσης

Ζευγάρι υιοθετεί μωρό με προβλήματα υγείας - Η ιστορία τους θα σας συγκινήσει (pics)

Μια ανοιχτή επιστολή στη μητέρα μου

Φωτογράφος κάθε Παρασκευή κάνει ό,τι αρέσει στην κόρη της και απαθανατίζει τις στιγμές (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved