Ο υπέροχος δεσμός των παιδιών με τη γιαγιά και τον παππού μέσα από φωτογραφίες

Η γνωστή φωτογράφος Ivette Ivens που οι περισσότεροι γνωρίζουν μέσα από τις εκπληκτικές φωτογραφίες τοκετού, εγκυμοσύνης και θηλασμού, που δημοσιεύει στα social media δημοσίευσε το νέο της project.

Ο υπέροχος δεσμός των παιδιών με τη γιαγιά και τον παππού μέσα από φωτογραφίες

Το νέο αυτό project ονομάζεται «Generations», δηλαδή γενιές και πρόκειται για μία ωδή προς την οικογένειά της δείχνοντας τον δεσμό που έχουν τα παιδιά της με τους γονείς της. Έναν δεσμό που έχουν μόνο τα παιδιά με τον παππού και τη γιαγιά. «Τώρα που ζω σε άλλο σπίτι και σε άλλη χώρα, βλέπω την οικογένειά μου μια φορά το χρόνο. Οι γονείς μου κάθε φορά που τους βλέπω είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία και αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι "Θα είμαι αρκετά τυχερή να τους δω ξανά του χρόνου;"», ανέφερε η ίδια η Ivette όταν ρωτήθηκε για την έμπνευση του νέου της έργου.

«Νιώθω ευλογημένη που τα παιδιά μου έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την υπέροχη αγάπη, καθοδήγηση και φροντίδα του παππού και της γιαγιάς. Είναι σημαντικό και πραγματικά σπουδαίο για τη ζωή τους!».

Η Ivette θέλοντας να κρατήσει για πάντα ζωντανές στη μνήμη της όλες αυτές τις αναμνήσεις, με το φωτογραφικό της ταλέντο απαθανάτισε μερικές από τις σπουδαίες και συνάμα τρυφερές στιγμές που έζησαν τα παιδιά της, όταν επισκέφθηκαν το πατρικό της σπίτι. «Πάντα έβρισκα ομορφιά στις φωτογραφίες. Όταν θα τις κοιτάζω μαζί μετά παιδιά μου σε δέκα ή είκοσι χρόνια από τώρα θα νιώθω το ίδιο συναίσθημα που νιώθω αυτή τη στιγμή!».

Δείτε τις τρυφερές φωτογραφίες στην παρακάτω gallery και σίγουρα αν δεν απαθανατίζατε πολλές φορές τα παιδιά με την γιαγιά και τον παππού ίσως αρχίσετε να το κάνετε τώρα.

Διαβάστε επίσης:
Η συγκλονιστική ιστορία που κρύβεται πίσω από τη φωτογράφηση της εγγονής με τον παππού της (pics)

Η γιαγιά μου η καλή!

Συγκινητική στιγμή: Ηλικιωμένοι κρατούν για πρώτη φορά αγκαλιά τα εγγόνια τους (photos)

Δέκα λόγοι που η γιαγιά και ο παππούς είναι οι καλύτεροι

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved