Η συγκλονιστική ιστορία που κρύβεται πίσω από τη φωτογράφηση της εγγονής με τον παππού της (pics)

 Η αλήθεια πίσω από τη φωτογράφηση θα σας φέρει δάκρυα στα μάτια

Η συγκλονιστική ιστορία που κρύβεται πίσω από τη φωτογράφηση της εγγονής με τον παππού της (pics)

Η Fu Xuewei είναι ένα κορίτσι 25 χρόνων από την Κίνα. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν μικρή και μεγάλωσε, έτσι, με τον παππού και τη γιαγιά. Η όμορφη Fu έχει μεγάλη αδυναμία στον παππού της, τον οποίο έχει κάνει και τατουάζ στο χέρι της. Ωστόσο, τον περασμένο Σεπτέμβριο έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της.

eggoni pappoys 3

Οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο 87χρονος παππούς της είναι βαριά άρρωστος και ανά πάσα στιγμή, μπορεί να πεθάνει. Η Fu σκέφτηκε, λοιπόν, πριν φύγει ο παππούς της να κάνουν μαζί μία φωτογράφηση, ώστε να έχει για πάντα μαζί της, όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο που τη μεγάλωσε, σαν αληθινός πατέρας. Κι επειδή ο παππούς της ήθελε πάντα να τη δει μια μέρα νυφούλα, η εγγονή του, που είναι ανύπαντρη, νοίκιασε ένα νυφικό και στη φωτογράφηση ποζάρει ως νύφη.

eggoni pappoys 10

Μάλιστα, προσέλαβε επαγγελματία φωτογράφο, πήρε άδεια από εκκλησία και γενικά διοργάνωσε έναν γάμο χωρίς γαμπρό, αλλά με τον παππού της! Και για εκείνη είναι πολύ σημαντικό, αφού ξέρει ότι τη μέρα που θα παντρευτεί πραγματικά, εκείνος δεν θα είναι δίπλα της.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες εγγονής και παππού, όπως δημοσιεύτηκαν στο boredpanda.com

Δείτε επίσης

Οι φωτογραφίες αυτής της μικρής κάνουν το γύρο του διαδικτύου και αυτός είναι ο λόγος (pics)

Η ιστορία πίσω από αυτό το «μωρό του ουράνιου τόξου» θα σας φέρει δάκρυα στα μάτια (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved