Το 24ωρο ενός ζευγαριού με νεογέννητο μωρό στο σπίτι σε ένα ρεαλιστικό βίντεο

Όσο καλά και αν έχει κανείς προετοιμαστεί για τον ερχομό του μωρού, η πραγματικότητα τον ξεπερνάει.

Το 24ωρο ενός ζευγαριού με νεογέννητο μωρό στο σπίτι σε ένα ρεαλιστικό βίντεο

Τάϊσμα, αλλαγή πάνας, ύπνος, είναι το επαναλαμβανόμενο τρίπτυχο της καθημερινότητας ενός μωρού. Μην ξεχνάμε το μπάνιο, καθημερινό κι αυτό και αναγκαίο. Ο Christian, λοιπόν, μπαμπάς τριών παιδιών, αποφάσισε να καταγράψει σε βίντεο τις πρώτες ημέρες με το μωρό στο σπίτι, εστιάζοντας ειδικά στο πρώτο 24ωρο.

Το βίντεο αυτό άλλωστε ήταν η αφορμή να δημιουργήσει τον δικό του ιστότοπο howtobeadad.co.uk, στον οποίο αναρτά στιγμές από την καθημερινότητά του με τα παιδιά.

«Ήξερα η ζωή μου με ένα μωρό δεν είναι εύκολη, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το τι μας λένε οι άλλοι. Είναι τουλάχιστον 100 φορές πιο δύσκολη! Μπορεί και περισσότερο. Πολλοί λένε ότι μόλις κοιμάται το μωρό πρέπει να κοιμηθούμε κι εμείς, ναι, αλλά τι γίνεται όταν το μωρό δεν κοιμάται; Ή όταν το μωρό κοιμηθεί τελικά, δεν πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα μέχρι να ξυπνήσει; Δεν θέλεις να κάνεις ένα μπάνιο, να μαγειρέψεις, να πληρώσεις λογαριασμούς; Η ζωή δε σταματά... Σίγουρα όμως αξίζει τον κόπο. Χωρίς αμφιβολία ένα μωρό αξίζει τον κόπο. Απλά δεν είναι μόνο αγκαλίτσες και φιλιά», γράφει ο Christian.

Διαβάστε επίσης

Πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι: Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Φοβερό βίντεο: Δείτε πώς το χάσκι καταφέρνει να σταματήσει το κλάμα του μωρού

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved