Παγκόσμια Ημέρα Γάμου: Η καθημερινότητα ενός παντρεμένου ζευγαριού μέσα από αστεία σκίτσα (pics)

Την Παγκόσμια Ημέρα Γάμου γιορτάζουμε την Κυριακή (11/2) και βρήκαμε για εσάς τις πιο αστείες φωτογραφίες, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και αφορούν, αποκλειστικά, τα παντρεμένα ζευγάρια.

Παγκόσμια Ημέρα Γάμου: Η καθημερινότητα ενός παντρεμένου ζευγαριού μέσα από αστεία σκίτσα (pics)

Ενδεχομένως σε κάποιους (κυρίως, παντρεμένους) να ακούγεται παράξενο, πως υπάρχει ημέρα του χρόνου αφιερωμένη στο γάμο. Κι, όμως, υπάρχει. Και δεν υπάρχει απλά, αλλά έχει πάρει και τις ευλογίες του Πάπα. Συγκεκριμένα, του Πάπα Ιωάννη Παύλου του ΙΙ. Επομένως, πρόκειται για μία ευλογημένη μέρα, όπως ευλογημένος και ιερός είναι και ο θεσμός του γάμου.

Με την Παγκόσμια Ημέρα του Γάμου τιμώνται ο άνδρας και η γυναίκα ως κεφαλές της οικογένειας, ενώ χαιρετίζεται η αμοιβαία εμπιστοσύνης μεταξύ των συζύγων, η θυσία και η χαρά του καθημερινού έγγαμου βίου. Κι εμείς θα σταθούμε ακριβώς στο τελευταίο, «στην χαρά του καθημερινού έγγαμου βίου». Γιατί ναι μεν έχει πολλές χαρές, έχει, όμως, και πολλά απρόοπτα, τριβές, διαφωνίες κι εντάσεις. Και την πλευρά αυτή του γάμου την περιγράφουν με τον πιο αστείο τρόπο πολλά σκίτσα, που ανακαλύψαμε στο διαδίκτυο.

Δείτε στην παρακάτω gallery πώς περιγράφεται η καθημερινότητα ενός παντρεμένου ζευγαριού, μέσα από σκίτσα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και που έχουν κάνει «θραύση» στο διαδίκτυο.

Διαβάστε επίσης

Η καθημερινότητα ενός ζευγαριού πριν και μετά το γάμο, μέσα από 9 αστεία σκίτσα (pics)

Παντρεμένοι με παιδιά: 7 μυστικά για να μη «βαλτώσει» ο γάμος σας

Η συγκλονιστική ιστορία του Αγίου Παϊσίου για το γάμο και την οικογένεια

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved