Πέντε μύθοι για τη ζωή των παντρεμένων ζευγαριών

Oλοι μας σκεφτήκαμε κάποια στιγμή αν ογάμος σκοτώνει τον έρωτα... Το πιστεύετε κι εσείς;

Πέντε μύθοι για τη ζωή των παντρεμένων ζευγαριών

Υπάρχουν μερικοι μύθοι που επικρατούν και καλό θα είναι να τους καταρριψετε για να ανακτήσετε την πίστη σας στον Έρωτα, την Αγάπη και τη Συντροφικότητα.

1. H σεξουαλική ζωή πεθαίνει

Η σεξουαλική σου ζωή δεν τελειώνει όταν παντρεύεσαι. Ναι μπορει να «ρουτινιάσει», ή να γινει λιγότερο ενδιαφέρουσα απο τότε που ήσουν 20 χρονών αλλά υπάρχει άλλο επίπεδο εμπιστοσύνης και οικειότητας, που αν το εκμεταλλευτείες σωστώ μπορεί να κάνει θαύματα! Παίξτε, φλερτάρετε, βγείτε ραντεβού!

2. Τα ευτυχισμένα ζευγάρια δε μαλώνουν

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: Ολα τα ζευγάρια μαλώνουν. Οσο και να ταιριάζεστε, όσο και να γνωρίζεστε με τον σύντροφό σας, οι διαφωνίες θα έρθουν. Η ικανότητα σας να επικοινωνήσετε και να διαχειριστείτε την κρίση είναι που θα κάνει την διαφορά! Αυτό θα σας κάνει να έχετε μία ευτυχισμένη και επιτυχημένη σχέση και όχι το άν και πότε διαφωνήσατε.

3. Τα μωρά διορθώνουν τα πάντα

Τα μωρά φέρνουν πολύ μεγάλη χαρά, αλλά δεν διορθώνουν μία προβληματική σχέση. Η κούραση και η εξάντληση του πρώτου καιρού, η αϋπνία και οι ευθύνες, μπορούν να φέρουν έξτρα βάρος στη σχέση σας. Το να βρείτε τα πατήματά σας μετά το μωρό και να μην παίρνετε αποφάσεις εν βρασμώ, θα σας βοηθήσει πολύ. Θέλει λίγο χρόνο όμως.

4. Η αγάπη ειναι το μόνο που χρειάζεσαι

Μπορεί η αγάπη να ειναι το πιο σημαντικό σε μία σχέση, αλλά ένας επιτυχημένος γάμος δε μπορεί να βασιστεί μόνο σε αυτή. Τα παντρεμένα ζευγάρια πρέπει να ειναι ικανά να παίρνουν δύσκολες αποφάσεις και να οδηγούν τη ζωή τους με ηρεμία, ακόμη και στις φουρτούνες και τις κρίσεις (επαγγελματικές, οικονομικές, προσωπικές ).

5. Τα παραμύθια υπάρχουν μόνο στις ταινίες

Λάθος. Ενας γάμος είναι ό,τι παίρνεις από αυτόν. Αν και οι δύο είστε δοσμένοι στην ευτυχία σας και την πραγμάτωση των ονείρων σας, τίποτα δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην εκπλήρωση της δικής σας ιστορίας αγάπης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved