Δέκα χιουμοριστικά μηνύματα μαμάδων για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η Ημέρα του Άγιο Βαλεντίνο γιορτάζεται από τα περισσότερα ζευγάρια.

Δέκα χιουμοριστικά μηνύματα μαμάδων για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Περισσότερο βέβαια φαίνεται να το γιορτάζουν τα ζευγάρια που δεν είναι παντρεμένα. Ξέρετε, όταν ένα ζευγάρι παντρεύεται αυτή η μέρα χάνει την αίγλη της.

Πάνε τα κεριά στο πάτωμα, τα ρομαντικά δείπνα και όλα εκείνα που κάνατε πριν τα παιδιά. Τώρα στο πάτωμα υπάρχουν παιχνίδια αντί για κεριά και τα ρομαντικά δείπνα έκαναν «περίπατο»... εδώ δεν βρίσκετε χρόνο να φάτε μαζί το μεσημέρι θα βρείτε χρόνο να φάτε μαζί κάποιο βράδυ ρομαντικά;

Όπως και να έχει μην απελπίζεστε και μη χάνετε το χιούμορ σας. Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο με λίγη τρέλα. Αγοράστε κάρτες και γράψτε μηνύματα αγάπης και γεμάτα υπονοούμενο... Όχι ερωτικό φυσικά. Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω χιουμοριστικά μηνύματα που βρήκαμε για εσάς και γράψτε αυτό που σας αντιπροσωπεύει στην κάρτα που θα του κάνετε δώρο!

mhnymata agiou valentinou

1. Μπορεί να νομίζεις ότι σε μισώ, αλλά να ξέρεις ότι στο βάθος... σ'αγαπώ. Χαρούμενη Ημέρα των Ερωτευμένων μωρό μου!

2. Αντρούλη μου καλέ... Αν με αγαπάς και θέλεις να μου το δείξεις, πλύνε τα πιάτα που άφησα το πρωί στο νεροχύτη... Happy Valentine's Day.

3. Σε αγαπώ γιατί ποτέ δεν μιλάς όταν με πιάνουν κρίσεις υστερίας. Ξέρεις μιλάω για εκείνες τις ημέρες που εσύ φταις για όλα... Χρόνια μας πολλά μωρό μου, να συνεχίσεις να με αγαπάς το ίδιο όσο κι αν νευριάζω...

4. Άσε τα παιδιά στη μάνα σου το μεσημέρι. Έχω σχεδιάσει το ωραιότερο μεσημεροαπόγευμα για εμάς. Να ξαπλώσουμε στον καναπέ το μεσημέρι και να κοιμηθούμε όπως παλιά... Το ξέρω πως το θες τόσο πολύ όσο και εγώ... μην καθυστερείς... Χρόνια μας πολλά μωρό μου... 2 ώρες συνεχόμενου μεσημεριανού ύπνου μας περιμένουν...

5. Ναι ναι.. τα τριαντάφυλλα είναι κόκκινα και οι βιολέτες είναι μοβ... και είναι και σειρά σου να αλλάξεις σήμερα τις πάνες του παιδιού... Happy Valentine's Day.

6. Αν με αγαπάς όπως και εγώ, μην ξεχάσεις να πάρεις τα σκουπίδια όπως θα φεύγεις... Happy Valentine's Day.

7. Αν έπρεπε να τα ξανακάνω όλα μαζί σου, θα τα έκανα.. Με προφυλάξεις...! Χαρούμενη Ημέρα των Ερωτευμένων...

8. Αντρούλη μου δεν θα αργήσω έχω πάει τα παιδιά στη μαμά μου ώστε να έχουμε το πεδίο ελεύθερο. Μέχρι να γυρίσω, βγάλε τα ρούχα από το στεγνωτήριο... και βάλε μέσα αυτά που βρίσκονται στο πλυντήριο να στεγνώσουν... Σε αγαπώ... Χρόνια μας πολλά...

9. Ξέρεις τι είναι σήμερα; Η Ημέρα των ερωτευμένων... οπότε φρόντισε να επιστρέψεις στο σπίτι με ανθοδέσμη... Χρόνια μας πολλά.

Να θυμάστε πώς εσείς είστε ο βράχος του σπιτιού σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και πείτε αυτά που θέλετε, με ένα πιο αγαπησιάρικο περιτύλιγμα!

Happy Valentine's Day!!!

Διαβάστε επίσης:
Δέκα λαχταριστά γλυκά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Τυρόπιτα με φύλλο κρούστας, σε σχήμα καρδιάς για την Ημέρα των Ερωτευμένων

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved