Αυτοί είναι οι λόγοι που τα Γαλλάκια δεν φωνάζουν, δεν τσιρίζουν & έχουν καλύτερη συμπεριφορά (pics)

Οι Γάλλοι γονείς βάζουν πρώτα τους εαυτούς τους, αφήνουν τα μωρά τους να κλαίνε και δεν επιτρέπουν τα περιττά σνακ, σύμφωνα με την Pamela Druckerman.

Αυτοί είναι οι λόγοι που τα Γαλλάκια δεν φωνάζουν, δεν τσιρίζουν & έχουν καλύτερη συμπεριφορά (pics)

Οι Γάλλοι γονείς έχουν παιδιά που συμπεριφέρονται καλύτερα από τα αλλά, γιατί βάζουν τους εαυτούς τους πάνω από όλα. Η πλειοψηφία των μωρών θηλάζει τους πρώτους μήνες, αλλά αν οι μητέρες αρχίσουν να υποφέρουν από πληγωμένες θηλές ή άλλα προβλήματα στο στήθος, ενθαρρύνονται να αρχίσουν το τάισμα με το μπιμπερό.

Τα νεογέννητα μωρά, όπως όλα τα μωρά άλλωστε, κρατούν τους γονείς τους ξύπνιους για τους δύο ή τρεις πρώτους μήνες, και τότε κάπου φυσιολογικά σταματάει και ο θηλασμός.

Από τον 2ο ή τρίτο μήνα τα μωρά κοιμούνται μόνα τους κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι γονείς τα αφήνουν να κλαίνε για αρκετό διάστημα, πράγμα που τους μαθαίνει να γίνονται ανεξάρτητα όντα και να φροντίζουν και να παρηγορούν μόνα τους, τους εαυτούς τους.

Και αυτή είναι μόνο η αρχή, στο μεγάλωμα των παιδιών από τη Γαλλία, που κάθονται στο τραπέζι με υπομονή περιμένοντας το φαγητό τους επειδή έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής χωρίς ενδιάμεσα σνακς. Μαθαίνουν για την καθυστερημένη ικανοποίηση σύμφωνα με την Pamela Druckerman, Αμερικανίδα συγγραφέα που ζει σχεδόν όλα της τα χρόνια στη Γαλλία.

Τι άλλο όμως κάνει ξεχωριστά τα Γαλλακια; Δείτε στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved