Αγορές παιδικών ρούχων: 5 tips για να μην πελαγώσετε

Τα σχολεία άνοιξαν και μαζί με τις λοιπές υποχρεώσεις σας, είναι και η αγορά ρούχων για τα παιδιά. Μία διαδικασία που λατρεύουν τα παιδιά, αλλά δεν θα λέγαμε ότι ισχύει πάντα το ίδιο και με τους γονείς.

Αγορές παιδικών ρούχων: 5 tips για να μην πελαγώσετε

Ειδικά, όταν έχουν περισσότερα από ένα παιδιά, η υπόθεση αγορές, δυσκολεύει. Γι αυτό και εμείς σας προτείνουμε 5 tips, που θα σας διευκολύνουν με τις αγορές και δε θα νιώσετε πελαγωμένοι.

Αγοράστε τα απαραίτητα

Πριν βγείτε για αγορές, γράψτε μία λίστα με αυτά που πραγματικά χρειάζονται τα παιδιά. Αν βγείτε, χωρίς λίστα, στο τέλος θα καταλήξετε με ρούχα, που δεν θα χρησιμεύσουν και θα μετανιώσετε. Επίσης, αν έχετε μαζί σας τα παιδιά, πριν φύγετε από το σπίτι καταστήστε τους σαφές ότι θα αγοράσετε μόνο τα απαραίτητα.

Δείτε τι χρειάζεστε

Θα γίνει κάποια στιγμή οπότε κάντε το από τώρα. Κατεβάστε τα χειμωνιάτικα των παιδιών και τσεκάρετε τα ρούχα, ποια τους κάνουν, ποια θα σας χρειαστούν και έτσι θα ξέρετε τι ακριβώς θα πρέπει να αγοράσετε.

Έρευνα αγοράς

Αν έχετε χρόνο στη διάθεση σας, κάνετε μία βόλτα σε μαγαζιά με παιδικά ρούχα. Συγκρίνετε τιμές, βρείτε προσφορές, βρείτε αυτά που χρειάζεστε. Έτσι, όταν θα βγείτε με τα παιδιά, θα πάτε στοχευμένα, χωρίς να χάσετε χρόνο.

Αγορές από το Internet

Είναι πολλοί εκείνοι, που επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους μέσω Διαδικτύου. Εξάλλου, μπορείτε να βρείτε πολύ ωραία πράγματα, σε μεγάλες προσφορές. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε τους κωδικούς με τα μεγέθη, διότι μπορεί να είναι διαφορετικά.

Μην κολλάτε σε μάρκες

Όταν πρόκειται για παιδιά μικρής ηλικίας, δεν χρειάζεται να τους αγοράζετε ρούχα γνωστής φίρμας, που θα σας κοστίσουν, ενώ τα ίδια δεν είναι σε θέση να κατανοούν τι διαφορά έχει ένα «επώνυμο» μπλουζάκι με ένα μη. Εξάλλου, μπορείτε να βρείτε σε οικονομικότερες τιμές, ρούχα σε σχέδια και χρώματα, που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά, αλλά και εσάς τις ίδιες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved