Και οι σούπερ ήρωες χρειάζονται καύσιμα

Τον περασμένο Φεβρουάριο, μία οικογένεια αποφάσισε να παραστεί σε ένα event αφιερωμένο στα Κόμιξ, στο οποίο εμαφνίστηκαν όλοι ντυμενοι.

Και οι σούπερ ήρωες χρειάζονται καύσιμα

Η μαμά ήταν η Black Widow και ο βενιαμίν της οικογένειας ένας φανταστικός Captain America με την ασπίδα του. Η Sara Campbell-Hernandez ήξερε ότι θα χεριαστεί να ταϊσει το μωρό της στη διάρκεια του Alamo City Comic Con στο San Antonio, και όπως αποκάλυψε αργότερα είχε φροντίσει να έχει φερμουάρ η στολή της μπροστά για να μην ταλαιπωρήσει το μωράκι της.

Ολη η οικογένεια ντυμένη με κοστούμια των Avengers έκλεψε την παράσταση, αλλά το αποκορύφωμαήρθε όταν αυτή η μαμά αποφάσισε να θηλάσει.Βρήκε ένα ήσυχο σημείο και ο μικρούλης άρχισε να πίνει το γάλα του. Ο μπαμπάς δε μπορούσε παρά να απαθανατίσει τη στιγμή, την οποία ανάρτησε αργότερα με το σχόλιο "Θέλω όλοι να ξέρουν τι φανταστική μητέρα είσαι. Και ότι είσαι ο σοούπερήρωας μου". Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης πήραν φωτιά, ο δημόσιος θηλασμός τότε ήρθε στο προσκήνιο ξανά, οι υπέρμαχοι δήλωναν περήφανοι για τη μαμά και οι επικριτές όχι...

Το θέμα είναι ότι εκτός των άλλων, δημιουργήθηκε τελικά, ένα ολόκληρο 'κύμα' από μαμάδες που θηλάζουν τους μικρούς τους υπερήρωες, με το σύνθημα "ακόμη και οι σούπερ ήρωες χρειάζονται κάυσιμα".

Πολλες μανούλες ντυμένες αυτές και τα μωρά τους με όλων των ειδών τις στολές συνεχίζουν να αναρτούν φωτογραφίες τους.

Image may contain: 1 person
Image may contain: one or more people and closeup
Image may contain: 1 person, indoor
Image may contain: 2 people
Image may contain: 4 people, people standing and outdoor
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved