Είναι γεγονός! Η Madonna επανασυνδέθηκε με το γιο της

Τα σύννεφα στη σχέση της βασίλισσας της ποπ με το γιο της Rocco Ritchie φαίνεται ότι έχουν εξαφανιστεί.

Είναι γεγονός! Η Madonna επανασυνδέθηκε με το γιο της

Η Madonna σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, συναντήθηκε εκ νέου σε γνωστό εστιατόριο του Λονδίνου με το γιο της και όπως φαίνεται και από το χαμόγελό της, οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν.

Madonna and Rocco Richie seen leaving the Chiltern Firehouse 2

Η σύγκρουση μεταξύ της γνωστής τραγουδίστριας και του έφηβου γιου της κορυφώθηκε στα τέλη του 2015, όταν ο 15χρονος Rocco Ritchie επέλεξε να μείνει με τον πατέρα του στο Λονδίνο.

Madonna and Rocco Richie seen leaving the Chiltern Firehouse

Στο διάστημα που μεσολάβησε ακολούθησαν ουκ ολίγα τραγελαφικά περιστατικά με την γνωστή τραγουδίστρια να εμφανίζεται μεθυσμένη σε συναυλίες της, να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram με το γιο της προκαλώντας την οργή του , ενώ η διαμάχη τους έφτασε μέχρι τα δικαστήρια.

Madonna and Rocco Richie seen leaving the Chiltern Firehouse 1

Η πρώτη προσπάθεια επαναπροσέγγισης έγινε τον Απρίλιο, όταν μάνα και γιος εθεάθησαν να βγαίνουν έξω από κεντρικό κινηματογράφο του Λονδίνου.

Αυτή τη φορά οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τη Madonna και το Rocco κατά την έξοδό τους από το εστιατόριο Chiltern Firehouse και το πλατύ χαμόγελο της τραγουδίστριας αποδείκνυε περίτρανα ότι μητέρα και γιος διανύουν περίοδο μεγάλης αγάπης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved