Halloween: Οικογένεια φωτογραφίζεται κάθε χρόνο στο ίδιο σημείο με διαφορετικά κοστούμια

Από το 2015 και κάθε χρόνο η πενταμελής οικογένεια φωτογραφίζεται για το Halloween στο ίδιο σημείο του σπιτιού με διαφορετικά κουστούμια.

Halloween: Οικογένεια φωτογραφίζεται κάθε χρόνο στο ίδιο σημείο με διαφορετικά κοστούμια
boredpanda.com / Tavnir Carey

Το Halloween γιορτάζεται στις 31 Οκτωβρίου και όλον τον μήνα αυτό την τιμητική τους έχουν τα μασκαρέματα, οι τρομακτικές φιγούρες, το σκάλισμα κολοκυθών και φυσικά τα διάφορα γλυκίσματα για τo γνωστό «Trick or treat».

Και μπορεί στην Ελλάδα ακόμα να μην είναι πολλοί αυτοί που γιορτάζουν το Halloween, στο εξωτερικό όμως είναι μία από τις πιο δημοφιλείς γιορτές, ιδιαίτερα για τα παιδιά.

Την περίοδο αυτή είθισται να μεταμφιέζονται όλα τα μέλη της οικογένειας και να γιορτάζουν με φίλους και συγγενείς. Η οικογένεια Carey το πάει ένα βήμα παραπέρα. Δεν μεταμφιέζεται απλώς, αλλά κάθε χρόνο τραβάει και μία αναμνηστική φωτογραφία στο ίδιο σημείο του σπιτιού, παίρνοντας παρόμοιες πόζες. Το μόνο που αλλάζει όπως σχολιάζει και ο ίδιος ο μπαμπάς, Τavnir, στο boredpanda.com, είναι τα κοστούμια και το ύψος των παιδιών.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε ο Τavnir στο boredpanda.com με χρονολογική σειρά από το 2015 μέχρι και φέτος. Όσο για τις μεταμφιέσεις που επέλεξαν, ποικίλουν: Scooby Doo, δεινόσαυροι, πειρατές είναι μόνο μερικές από αυτές.

Παρακάτω όλες οι μεταμφιέσεις της οικογένειας με χρονολογική σειρά.

2015

halloween-oikogeneia-(5).jpg

2016

halloween-oikogeneia-(4).jpg

2017

halloween-oikogeneia-(3).jpg

2018

halloween-oikogeneia-(6).jpg

2019

halloween-oikogeneia-(7).jpg

2020

halloween-oikogeneia-(8).jpg

2021

halloween-oikogeneia-(2).jpg

2022

halloween-oikogeneia-(1).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved