Τι θα απογίνει η μικρή Μαρία, τώρα που ταυτοποιήθηκαν οι γονείς της;

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν τελικά ότι η Βουλγάρα Σάσα Ρούσεβα είναι η μητέρα της μικρής Μαρίας. Τώρα τι μέλλει γενέσθαι γι' αυτό το κορίτσι που βρέθηκε στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, κάνοντας πολλές καρδιές γονιών που έχουν χάσει τα παιδιά τους να χτυπήσουν, δυνατά;

Τι θα απογίνει η μικρή Μαρία, τώρα που ταυτοποιήθηκαν οι γονείς της;

Τη μικρή Μαρία την περιμένει ακόμα μία αλλαγή στη ζωή της, αφού τώρα θα μεταφερθεί σε κέντρο υποδοχής της κοινωνικής πρόνοιας της Βουλγαρίας και στη συνέχεια θα δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια, σύμφωνα με το βουλγαρικό πρακτορείο BGNES.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να ολοκληρωθούν οι έρευνες για τον αν τελικά η μητέρα πούλησε το παιδί.

Συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Εισαγγελία της πόλης Καζανλάκ διέταξε να αρχίσει προανάκριση της μάνας της μικρής Μαρίας για ενδεχόμενη συμμετοχή σε εμπορία βρεφών.

Η βιολογική μάνα της Μαρίας είχε εμφανιστεί μόνη της την περασμένη Πέμπτη στις βουλγαρικές αρχές και είχε υποστηρίξει ότι τον Ιανουάριο του 2009 γέννησε στη Λαμία ένα μωρό το οποίο στη συνέχεια το άφησε στην Ελλάδα καθώς δεν είχε λεφτά να το θρέψει. Η Ρούσεβα μάλιστα είχε δηλώσει πως αν τελικά αποδειχθεί πως η μικρή Μαρία ήταν κόρη της, θα την έπαιρνε πίσω, κάτι που τελικά δε θα συμβεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved