Θα πάντρευαν τη μικρή Μαρία για να πάρουν χρήματα

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την υπόθεση της μικρής Μαρίας από τα Φάρσαλα που έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Θα πάντρευαν τη μικρή Μαρία για να πάρουν χρήματα

Οι Ρομά συνηθίζουν να παντρεύουν τα παιδιά τους σε πολύ μικρές ηλικίες. Το ίδιο θα γινόταν και με τη Μαρία. Οι Ρομά «γονείς», θα πάντρευαν το κοριτσάκι όταν θα ήταν περίπου 12 ετών και επειδή είναι πολύ όμορφη, θα έπαιρναν αρκετά χρήματα από τον πατέρα του γαμπρού.

Το ζευγάρι έπαιρνε επίσης σειρά επιδομάτων πολυτέκνων. Η 40χρονη είχε πέντε παιδιά δηλωμένα με το όνομα Δημοπούλου μαζί με τη Μαρία και άλλα τέσσερα με το όνομα Σελήνη Σαρή.

Διαπιστώθηκε πως φέτος είχε πάρει ενιαίο επίδομα στήριξης τεσσάρων τέκνων αλλά και ειδικό επίδομα πολυτεκνικής οικογένειας. Με το όνομα Δημοπούλου, είχε πάρει το 1996 επίδομα για πέντε παιδιά, ανάμεσα στα οποία ήταν και τα τρία παιδιά που δήλωσε το 2013. Με το όνομα Σαλή Σελήνη το 1997 είχε λάβει επίδομα οικογενειακό για άλλα τέσσερα παιδιά, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα παιδιά που δήλωσε για να πάρει τα άλλα επιδόματα αργότερα.

Ο 39χρονος, Σαλής, δήλωνε πως έχει πέντε παιδιά ως αρχηγός μονογονεϊκής οικογένειας. Άρα είχαν δηλώσει περίπου τρεις φορές το κάθε παιδί.

Σύμφωνα με τα ΝΕΑ το παιδί το είχαν πάρει από τον Βούλγαρο πατέρα, ενδεχομένως και για 80 ευρώ, -όσα πλήρωσαν μια μαμή στον Αλμυρό για να βοηθήσει τη Βουλγάρα, πραγματική μητέρα στη γέννα.

Τέλος, από το πρωί, γίνονται έρευνες στη περιοχή Σαντάνσκι, σε συνεργασία με τις βουλγαρικές αρχές αφού σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εντοπιστεί ο πραγματικός πατέρας του παιδιού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved