Έχασε την οικογένειά του σε σταθμό τρένου και τη βρήκε 26 χρόνια μετά μέσω Google Earth! (βίντεο)

Η ιστορία του Σαρού Μπρίρλεϊ κάνει εδώ και λίγα 24ωρα τον γύρο του κόσμου καθώς είναι πραγματικά ξεχωριστή.

Έχασε την οικογένειά του σε σταθμό τρένου και τη βρήκε 26 χρόνια μετά μέσω Google Earth! (βίντεο)

Ο Σαρού πριν από 26 ολόκληρα χρόνια και ενώ ήταν μικρό παιδάκι, μόλις πέντε ετών, έχασε τους γονείς και τα αδέλφια του σε σταθμό τρένου στην Καλκούτα της Ινδίας. Από τη μία στιγμή στην άλλη έμεινε χωρίς οικογένεια και δεν ήξερε τι να κάνει. Έψαξε για τα επόμενα 24ωρα παντού, περιπλανήθηκε μόνος του μέσα στους δρόμους της Καλκούτας αναζητώντας τους αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ανήμπορος να τους βρει, ο μικρός τότε Σαρού βρέθηκε σε ορφανοτροφείο όπου και τον βρήκε ένα ζευγάρι από την Αυστραλία που το πήρε μαζί του και του πρόσφερε ό,τι είχε χάσει από τους βιολογικούς του γονείς. Ένα σπίτι και την οικογενειακή θαλπωρή που θέλουν όλα τα παιδιά της ηλικίας του. Ο Σαρού δεν ξέχασε ποτέ τους γονείς του και φυσικά τους αναζητούσε συνεχώς. Μάλιστα έκανε συχνά ταξίδια στην Ινδία από την Αυστραλία για να τους βρει, και πάλι όμως δεν κατάφερνε ποτέ να βρει την άκρη του νήματος στη χαώδη Καλκούτα και τα περίχωρά της.

Μόλις πριν από τέσσερα χρόνια κατάφερε να βρει κάποια ίχνη και μία ελπίδα φωτός μέσα στο τούνελ που είχε χαθεί και ο ίδιος. Έχοντας μνήμες από παιδί από το σπίτι όπου ζούσε με τους βιολογικούς γονείς του έψαξε μέσω μιας εφαρμογής της Google Earth και ηλεκτρονικά έφτασε μέχρι και την εξώπορτα! Εφόσον είχε βρει το σπίτι, μπορούσε να βρει και τους γονείς του και φυσικά με το πρώτο αεροπλάνο μετά από αυτή την ανακάλυψη, βρέθηκε στην Ινδία. Όταν βρέθηκε στη γειτονιά του και κοίταξε την εξώπορτα, ήταν κλειστή και ο ίδιος περπάτησε λίγα μέτρα.

Είδε τρεις γυναίκες που κάθονταν έξω και συζητούσαν και τότε η μεσαία στάθηκε μπροστά του και κατάλαβε πως ήταν ο γιος της. «Τώρα πια ξέρω ότι η βιολογική μου μητέρα θα φύγει από αυτή τη ζωή ευτυχισμένη που με βρήκε» είπε ο Σαρού μετά την ένωση της οικογένειας που γέμισε χαρά όλα τα μέλη της. Δείτε το συγκινητικό βίντεο που ακολουθεί με το ταξίδι ζωής και την εξομολόγηση του Σαρού ο οποίος έγραψε και βιβλίο με τίτλο «A long way home» (Ο μακρύς δρόμος για το σπίτι) για να περιγράψει όλα όσα έζησε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved