Να τι κάνουν αυτοί οι γονείς όταν τα παιδιά τους δεν τρώνε το φαγητό τους

Το βιντεάκι τους κάνει θραύση στο TikTok!

Να τι κάνουν αυτοί οι γονείς όταν τα παιδιά τους δεν  τρώνε το φαγητό τους

Αν τα παιδιά σας δεν τρώνε τα φρούτα, τα λαχανικά τους μάλλον θα πρέπει να δείτε τι κάνουν αυτοί οι γονείς στα δικά τους παιδιά.

Η Darin Nicole δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok με το πιο περίεργο τρόπο για να κάνει τα παιδιά της να φάνε όλο τους το φαγητό.

Τι κάνει; Δεν τους δίνει εναλλακτικές. Μάλιστα! Αν δεν φάνε το φαγητό τους, τότε η μαμά δεν μαζεύει το τραπέζι και αφήνει το πιάτο τους εκεί όλη μέρα μέχρι να το φάνε. Μάλιστα η ίδια μπορεί να τρώει γλυκά και cupcakes μπροστά τους, παρέα με τον σύζυγό της και να μην δίνει τίποτε γλυκό στα παιδιά μέχρι να φάνε το φαγητό που πρέπει να φάνε.

Κάποιοι χρήστες βρήκαν σκληρή και ανόητη την τακτική της. Κάποιοι άλλοι απλά είπαν ότι θα την εφαρμόσουν και στα δικά τους "δύσκολα" παιδιά.

Η δική σας άποψη ποια είναι;

Αν έχετε και εσείς έναν μικρό picky eater στο σπίτι σας που φωνάζει συνεχώς, «Μπλιαχ», «Αηδία», «Δεν μ'αρέσει σου λέω», «Μαμά δεν μου αρέσει αυτό», «Θα το φτύσω» και άλλα τέτοια υπέροχα όταν βλέπει μπροστά του ένα φαγητό που δεν τρελαίνεται να φάει, τότε δεν έχετε παρά να μαγειρέψετε όλα τα λαχανικά και ανεπιθύμητα υλικά των παιδιών και να τα μετατρέψετε σε απίστευτα σνακ και φαγητά που ακόμη και το πιο δύσκολο παιδί δεν θα μπορεί να αντισταθεί.

Δείτε εδώ φαγητά για παιδιά - 30 εύκολες υγιεινές, σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές για τους picky eater σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved