Είναι μαζί 72 χρόνια και μοιράζονται το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο

Η αγάπη τούς συντροφεύει όλη τους τη ζωή.

Είναι μαζί 72 χρόνια και μοιράζονται το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο

H Vera ήταν μόλις 18 ετών όταν είδε για πρώτη φορά τον Mel σε ένα νοσοκομείο. Είχε μόλις επιστρέψει από το μέτωπο ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ο Β 'Παγκόσμιος Πόλεμος.

«Από την πρώτη στιγμή που τον είδα, ήθελα να είμαι μαζί του και τα κατάφερα», δήλωσε η Vera, 90 ετών, και καθώς θυμάται τη σκηνή, κοκκινίζει.

Με τον Mel, 95 χρονών, γιορτάζουν 68 χρόνια γάμου και 4 χρόνια φλερτ! Το πιο εντυπωσιακό στη σχέση τους είναι ότι ο χρόνος όχι μόνο δεν έφερε τη φθορά, αλλά έκανε την αγάπη τους ακόμα πιο δυνατή.

Για τη Sujata Setia, φωτογράφο, η εμπειρία να φωτογραφίσει αυτό το ζευγάρι ήταν μοναδική.

«Ως φωτογράφος, διδάσκω στους μαθητές μου να ψάχνουν πάντα για ιστορίες που μπορούν να μας δώσουν ελπίδα και υπόσχεση ότι η αγάπη μπορεί να είναι αιώνια.Είχα λοιπόν την ευκαιρία, όταν ταξίδεψα στην Ουαλία, να επισκεφτώ τον Mel και τη Vera και να τους φωτογραφίσω αποτυπώνοντας στο φακό την αιώνια αγάπη τους».

Η Sujata Setia κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης ρώτησε το αυτονόητο: ποιο είναι το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου;

«Πρέπει να «κολλήσεις» με τον άλλο. Να είσαι στο πλευρό του. Αντιμετωπίστε τις δυσκολίες με ψυχραιμία και εφ 'όσον έχετε ο ένας τον άλλον, μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Vera.

Το ζευγάρι έχει ξεπεράσει πολλά εμπόδια στη ζωή του. Και τώρα, μαζί αντιμετωπίζει την πανδημία, αφού πρέπει να μείνει μακριά από τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Έχουν όμως ο ένας τον άλλον και αυτό τους είναι αρκετό.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες αυτού του αγαπημένου ζευγαριού στη gallery που ακολουθεί.

Φωτογραφίες: Instagram @ butnaturalphotography

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved