Ξεκίνησε αγώνα ενημέρωσης για την μηνιγγίτιδα όταν «έχασε» τον γιο του από την ασθένεια!

Ο Στιβ ποτέ δεν θα ξεχάσει την περίοδο που ο γιος του Σπένσερ, ήταν πολύ χάλια και οι γιατροί δεν ήξεραν τι ακριβώς έχει.

Ξεκίνησε αγώνα ενημέρωσης για την μηνιγγίτιδα όταν «έχασε» τον γιο του από την ασθένεια!

Το χειρότερο για εκείνον ήταν που παρακολουθούσε το παιδί του να γίνεται όλο και χειρότερα και δεν μπορούσε να το βοηθήσει. Όλα αυτά τελικά εξαιτίας της μηνιγγίτιδας η οποία είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο του 1 έτους Σπένσερ.

Όλο αυτό έκανε τον Στιβ να πεισμώσει. Δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα για το δικό του παιδί αλλά ήθελε να μην υπάρξει γονιός που θα νιώσει και θα περάσει ότι πέρασε και εκείνος. Έτσι ξεκίνησε έναν αγώνα ενημέρωσης των γονιών αλλά και συγκέντρωσης χρημάτων ώστε να βοηθήσει όσο μπορεί να καταπολεμηθεί η αρρώστια αυτή.

Η προσπάθεια του αυτή όλα αυτά τα χρόνια βοήθησε αρκετό κόσμο και μάλιστα κέρδισε και το βραβείο «περηφάνια της Βρετανίας». Ο Στιβ είναι πλέον 65 ετών και η ερευνά και η προσπάθεια που έχει κάνει αυτά τα 30 χρόνια αναγνωρίστηκε πλέον και από την χώρα του. Ο Στίβ δήλωσε πως αισθάνεται υπερήφανος για αυτή την αναγνώριση και ευχαριστεί όλο τον κόσμο που τον βοήθησε ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτή η προσπάθεια. Κατάφερε να μαζέψει 2 εκατομμύρια λίρες για το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας και έφτιαξε και ένα σωρό κάρτες που ενημερώνουν τον κόσμο για τα συμπτώματα της αρρώστιας αυτής.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved