Θυμούνται τα παιδιά τις προηγούμενες ζωές τους;Ίσως αυτές οι ανατριχιαστικές ιστορίες να σας πείσουν

Πώς θα αντιδρούσατε αν το παιδί σας, σας έλεγε ότι έχει ξαναζήσει και πώς είχε και έναν αδερφό... ενώ είναι το μοναχοπαίδι σας;

Θυμούνται τα παιδιά τις προηγούμενες ζωές τους;Ίσως αυτές οι ανατριχιαστικές ιστορίες να σας πείσουν

Παραλογισμοί των παιδιών, φαντασίες ή μια μικρή αλήθεια; Διαβάστε ιστορίες που έχουν αποκαλύψει μαμάδες στο διαδίκτυο.

«Τις προάλλες το τετράχρονο παιδί μου με ρώτησε, «Μαμά; Θυμάσαι όταν ήμασταν μωρά και εσύ ήσουν στην ίδια ηλικία με εμένα και η γιαγιά ήταν η μαμά μας;», τρομακτικό έτσι δεν είναι;

Δεν έχεις αδερφό... ή μήπως έχεις;

«Περπατώντας έξω από ένα παλιό νεκροταφείο, ο τότε τριών ετών γιος μου, μου είπε, "Ο αδερφός μου είναι εκεί". Τότε του υπενθύμισα ότι δεν έχει αδερφό και μου απάντησε, "Όχι μαμά, από πριν. Όταν η άλλη κυρία ήταν η μαμά μου!"...».

Η ζωή μιας πατάτας

Μια άλλη χρήστρια μοιράστηκε μια άλλη τρομακτική ιστορία.

«Όταν ο γιος μου ήταν μικρός, του μιλούσα για τις πατάτες. Του περιέγραψα πώς τις φυτεύουν και πώς μεγαλώνουν μέσα από το χώμα. Τότε μου είπε, "Συνήθιζα να το κάνω αυτό, όταν ήμουν γέρος".»

«Πέθανα μόνος μου»

Τα μικρά λατρεύουν να γιορτάζουν την ανεξαρτητοποίησή τους, αλλά αυτή η ιστορία θα σας κάνει να ανατριχιάσετε.

«Όταν η μικρότερη κόρη μου ήταν περίπου τριών ετών και μιλούσαμε ξαφνικά μου είπε, "Πέθανα μόνη μου", είπε και συνέχισε, «Όχι, τώρα που είσαι εσύ μαμά μου, αλλά όταν ζούσα με την παλιά ου μαμά. Είχε σκούρο δέρμα και το ίδιο είχα και εγώ. Η αράχνη με τσίμπησε και πέθανα!"».

Αυτό το πράγμα που έχουν κοινό αυτές οι «παλιές» ιστορίες είναι ότι τα παιδιά περιγράφουν αυτό που έγινε σαν μια απλή ανάμνηση και τίποτε περισσότερο.

Ορίστε ένα παράδειγμα:

«Βγάζοντας την 2,5 ετών κόρη μου έξω από την μπανιέρα ένα βράδυ, η σύζυγός μου και εγώ της εξηγούσαμε πόσο σημαντικό είναι να είναι κάποιος καθαρός. Αυτή απάντησε, "Ω, κανείς δεν με αγγίζει εκεί. Προσπάθησαν μια φορά. Χτύπησαν την πόρτα και προσπάθησαν, αλλά εγώ πάλεψα. Πέθανα και τώρα είμαι εδώ", μας είπε σαν να μην συμβαίνει τίποτα!».

Και ένα άλλο παράδειγμα...

«Ο πεντάχρονος γιος μου με ρώτησε πότε θα γίνει 23 ετών. Του απάντησα σε 18 χρόνια και μου είπε ξανά, "Λοιπόν, ελπίζω να μην πεθάνω ξανά, επειδή τόσο ήμουν όταν πέθανα την τελευταία φορά και πήγα στον παράδεισο!"».

Γιαγιά...

«Η αδερφή μου, Hailey, γεννήθηκε ακριβώς δύο μήνες αφότου η προγιαγιά μας πέθανε», έγραψε μια χρήστρια και συνέχισε, «Μια μέρα η Hailey ξύπνησε και μας είπε ότι ήταν τα 95α γενέθλιά της. Τότε προσπαθήσαμε να τη λογικέψουμε, άρχισε να κλαίει και έλεγε ότι το πραγματικό της όνομα ήταν Irene (το όνομα της γιαγιάς) και όχι Hailey. Αυτό κράτησε όλη μέρα, μέχρι που το άλλο πρωί δεν θυμόταν τίποτα!».

Έχουν πει τα δικά σας παιδιά κάτι παράξενο; Εμάς όχι, αλλά αν έλεγαν... δεν θα ξέραμε τι να σκεφτούμε!

*ελεύθερη μετάφραση
Πηγή ιστοριών: Bored Panda

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved