Μαμά μας δείχνει την τομή της καισαρικής της και μας λέει πώς αισθάνεται για αυτή (pics)

Η Desiree όπως και πολλές άλλες γυναίκες γέννησε με καισαρική…

Μία Μαμά
Μαμά μας δείχνει την τομή της καισαρικής της και μας λέει πώς αισθάνεται για αυτή (pics)

«Όταν ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος σε τρίδυμα ήξερα ότι πιθανόν θα γεννήσω με καισαρική και ήμουν εντάξει με αυτό. Δεν είχε νόημα το πώς θα γίνω μητέρα, αλλά ότι θα γινόμουν. Δεν μου δόθηκε η επιλογή να έχω έναν φυσιολογικό τοκετό και ειλικρινά, ακόμα κι αν μου δινόταν, εγώ θα επέλεγα την καισαρική.

Για κάποιο λόγο μερικοί άνθρωποι έχουν αυτή την ιδέα ότι μια καισαρική είναι η «εύκολη διέξοδος». Ευτυχώς, δεν μου έχει γίνει πάρα πολλή κριτική για την καισαρική αλλά γνωρίζω πολλές μητέρες που έχουν ακούσει πολλά.

Μια καισαρική δεν σας κάνει λιγότερο μητέρα. Όλοι οι τρόποι γέννησης ενός παιδιού είναι μια απόδειξη της αδιαμφισβήτητης αγάπης μας για τα παιδιά μας. Και αυτό είναι που πρέπει να τιμάμε: ότι όποιος και αν ήταν ο τρόπος που γεννήσαμε μας έκανε μητέρες.

Η υπογονιμότητά μου, τα προβλήματα στη μήτρα μου και ο πόνος του να μην μπορέσω να κάνω παιδιά άλλαξαν την ημέρα που γέννησαν τα τρίδυμα. Αυτό το σημάδι 3 ίντσών στην γραμμή μπικίνι μου δεν είναι απογοητευτικό και αποτυχημένο. Δεν είναι κάτι για το οποίο ντρέπομαι.

Είναι μια ουλή που λέει μια ιστορία. Μια ιστορία που απεικονίζει την ελπίδα. Είναι μια ουλή που δείχνει τη δύναμη μου και τη δύναμη που χρειάστηκε το μικροσκοπικό μου σώμα να γεννήσει τρία μωρά, ταυτόχρονα. Είναι μια υπενθύμιση ότι θα μπορούσα να πεθάνω μετά από τις επιπλοκές που ακολούθησαν, αλλά αντ 'αυτού ο Θεός μου έδωσε ζωή. Είναι μια ουλή που πάντα θα επιλέγω να αγαπώ και να αγκαλιάζω, γιατί ήταν το μονοπάτι μου για να φέρω τα μωρά μου σε αυτόν τον κόσμο.

Δεν είναι μόνο η ουλή που έμεινε πίσω από την τριπλή εγκυμοσύνη μου. Το σώμα μου καλύπτεται με «ουλές», «ελπίδες πληγές» όπως τις αποκαλώ. Οι «ελπίδες πληγές» μου αντιπροσωπεύουν τη δύναμη, την ελπίδα και την ικανότητα να τις ξεπεράσω. Δείχνουν πόσο ισχυρό είναι το θηλυκό σώμα και πόσο πραγματικά αξιοπρόσεκτο είναι να μπορείς να φέρεις ζωή στη μήτρα σου. Δεν θα το θεωρήσω δεδομένο. Οι «ελπίδες πληγές» μου δεν είναι μόνο ουλές, είναι η ιστορία μου και τη διαβάζω στην ομορφιά τους. Ελπίζω να βρείτε την ομορφιά και στις δικές σας «πληγές»….».

Δείτε την τομή της Desiree και τα παιδιά της, που γεννήθηκαν μέσα από αυτή, στις φωτογραφίες στην gallery.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved