Μια νεαρή μαμά θήλαζε δημόσια το μωρό της. Τότε μια γιαγιά την πλησίασε, άρπαξε το μαχαίρι και...

Όλες οι μαμάδες το γνωρίζουν. Πως άπαξ και κάτσεις να φας με την ησυχία σου, τότε θα κλάψει και το μωρό σου για να φάει.

Μία Μαμά
Μια νεαρή μαμά θήλαζε δημόσια το μωρό της. Τότε μια γιαγιά την πλησίασε, άρπαξε το μαχαίρι και...

Και αυτό συνέβη στην περίπτωση της Briar Lusia Mcqueen που βγήκε να φάει πρωινό σε ένα cafe της γειτονιάς της. Ο μικρός της πείνασε λίγο πριν αρχίσει να τρώει το πρωινό της και έτσι, αποφάσισε να τον θηλάσει δημόσια.

«Σήμερα, ήταν η πρώτη φορά που βγήκα για πρωινό έξω μόνη μου με τον 8 εβδομάδων μικρό μου γιο», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η 22χρονη μαμά από το Mount Maunganui, στη Νέα Ζηλανδία. «Μόλις είχαν αφήσει το πρωινό μου στο τραπέζι και ο Jaxon άρχισε να κλαίει ζητώντας το στήθος μου και φυσικά τον τάισα!».

Τότε η Mcqueen παρατήρησε μία γυναίκα μεγάλης ηλικίας, να στέκεται στο τραπέζι μπροστά της και οι πρώτες τις σκέψεις ήταν πώς θα την επιπλήξει για το ότι θηλάζει δημόσια στο cafe. Αντ αυτού η γυναίκα έπιασε το μαχαίρι...

4564E5TE45Y6E4

«Τρόμαξα, γιατι πίστευα πως θα μου πει να κρύψω το στήθος μου. Αντί για αυτό όμως, πήρε το μαχαίρι και άρχισε να κόβει το πρωινό μου λέγοντας, "Τι καλή μαμά που είσαι. Δεν μπορούμε να αφήσουμε το φαγητό σου να κρυώσει, μπορούμε;". Ειλικρινά πήγα να βάλω τα κλάματα. Η καλύτερη κυρία όλων!».

Η Mcqueen, είπε σε συνεντευξή της, αφότου η φωτογραφία της και το μήνυμά της έγιναν viral: «Έχω διαβάσει τόσες πολλές αρνητικές ιστορίες με γυναίκες που θήλασαν δημόσια τα παιδιά τους, που φοβόμουν ότι θα μπορούσε να συμβεί και σε εμένα από τη στιγμή που δεν σκεπάζω τον μικρό όταν τρώει».

Το post της απέσπασε πάνω από 283,000 likes και κοινοποιήθηκε πάνω από 10,911 φορές.

«Ευχαρίστησα την κυρία ξανά και ξανά. Με συγκίνησε η κίνησή της!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved