Ο γιος του ήταν με την νταντά μέχρι που του τηλεφώνησαν και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια

Ο Eric Weingrad θυμάται την 14η Δεκεμβρίου, σαν τη χειρότερη μέρα της οικογένειάς του.

Μία Μαμά
Ο γιος του ήταν με την νταντά μέχρι που του τηλεφώνησαν και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια

Ένα χρόνο πριν, το 2014, ο 11 μηνών γιος του μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που του είχαν σταματήσει την αναπνοή. Ο ίδιος και η σύζυγός του, εμπιστεύθηκαν το μικρό τους αγγελούδι στη νταντά, προκειμένου να βγουν μια γρήγορη βόλτα.

Τη νταντά τη γνώριζαν έναν χρόνο, καθώς ήταν εκείνη που φρόντιζε και τη μικρή τους κόρη, Στέλλα.

«Όταν φτάσαμε στα επείγοντα, ο Χόλτον πονούσε καθώς το κρανίο του είχε πολλαπλά χτυπήματα! Ο μικρός είχε επιληπτικές κρίσεις και τα χτυπήματα ήταν τόσο αδυσώπητα, που χρειάστηκε έντεκα εβδομάδες έως ότου ξυπνήσει από το κώμα και τεθεί η κατάστασή του υπό έλεγχο!», λέει ο πατέρας του μικρού σε συνέντευξή του!

Σύμφωνα με το CBS στο Λος Άντζελες, ο ρόλος της νταντάς παραμένει αναπάντητος, καθώς και το πώς το παιδί κατέληξε στο νοσοκομείο. Δεν ασκήθηκε ούτε μία κατηγορία εναντίων της καθώς κατέληξαν ότι επρόκειτο για... ατύχημα!

Ο Χόλτον, έναν χρόνο τώρα, προσπαθεί να φάει και να περπατήσει ενώ οι γονείς του νιώθουν περήφανοι για εκείνον καθώς κατάφερε να παραμείνει ζωντανός και κάνουν αγώνα ώστε κανένας γονιός να μη βρεθεί στη θέση τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved