«Το να ταΐζεις το μωρό σου είναι υπέροχο, ανεξάρτητα από τον τρόπο που επιλέγεις να το κάνεις»

H Elle θηλάζει το μωρό της αποκλειστικά, αλλά με όποιον τρόπο η κάθε μαμά επιλέγει να ταΐσει το μωρό της, θεωρεί ότι είναι κάτι υπέροχο. 

«Το να ταΐζεις το μωρό σου είναι υπέροχο, ανεξάρτητα από τον τρόπο που επιλέγεις να το κάνεις»

Instagram / elle.nove

«Το να σε θηλάζω είναι σαν να σε μεγαλώνω ξανά, αυτή τη φορά έξω από το σώμα μου.

Ξέρω ότι αλλάζεις πριν ανοιγοκλείσω τα μάτια μου, ότι όλα σου τα χαρακτηριστικά γίνονται ολοένα και λιγότερο πιο μικρά.

Είμαστε συνδεδεμένοι ξανά, και ακόμα με χρειάζεσαι ολόκληρη.

Στο σημείο αυτό να πω ότι το να ταΐζεις το μωρό σου είναι υπέροχο, ανεξάρτητα από τον τρόπο που επιλέγεις να το κάνεις. Στο πρώτο μου παιδί, έδωσα ξένο γάλα μετά τους τρεις πρώτους μήνες, το δεύτερο το θήλασα αποκλειστικά και το τρίτο ελπίζω να κάνω το ίδιο για ένα μήνα.

Την περασμένη εβδομάδα ήρθε η φωτογράφος στο σπίτι μας για να τραβήξει μερικές φωτογραφίες όσο ο μικρός μας ήταν ακόμα τόσο μικροσκοπικός. Κανένα από τα αγόρια μου δεν θα είναι ξανά το ίδιο μικρό και θέλαμε να απαθανατίσουμε αυτές τις στιγμές. Όταν κάναμε ένα διάλειμμα για να θηλάσω, η φωτογράφος με ρώτησε εάν ήθελα να με φωτογραφίσει την ώρα που θήλαζα και χαίρομαι που το έκανε γιατί είναι μία τόσο όμορφη ανάμνηση.»

https://www.instagram.com/p/Cygntr9g4u6/

Η Elle είναι μαμά τριών αγοριών. Το μικρότερο γεννήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη και στην πρώτη της ανάρτηση με το νεογέννητο αγκαλιά έγραψε:

«Αγορομάνα ξανά και ξανά. Γνωρίστε τον μικρό Apollo, το τρίτο και πιο μικρό μου αγόρι που μου έκλεψε την καρδιά με την πρώτη. Είναι αυτός που ονειρεύτηκα, αυτός που ήξερα ότι θα γνωρίσω. Πολλοί ίσως αναρωτιέστε. Απογοητεύτηκα; Ήθελα να είναι κορίτσι; Μπορώ με ειλικρίνεια να σας πω ότι δεν θα ήθελα να είναι τίποτα διαφορετικό. Αποφασίσαμε να κάνουμε τρίτο παιδί όχι για να κάνουμε κορίτσι, έτσι όχι, δεν απογοητεύτηκα και είμαι τρισευτυχισμένη που ο γιος μου είναι το τρίτο μου παιδί. Το φύλο μπορεί να καθορίσει τα ρούχα και το θέμα μερικών πάρτι, αλλά ποτέ δεν θα καθορίσει την αγάπη μου ή την προσωπικότητά του. Το ίδιο έλεγα και για τα μεγαλύτερα αγόρια μου που είναι τόσο καλά και κάποια μέρα θα γίνουν υπέροχοι άντρες».

https://www.instagram.com/reel/Cxf8dFnA3jI/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved