Η εξομολόγηση μιας κουρασμένης μαμάς δύο μικρών παιδιών

Οι ενοχές και τα αντιφατικά συναισθήματα που νιώθει μια μαμά που μένει σπίτι και μεγαλώνει τα παιδιά της. 

Μία Μαμά
Η εξομολόγηση μιας κουρασμένης μαμάς δύο μικρών παιδιών
Είμαι μια κουρασμένη μαμά που μένει στο σπίτι... Instagram / lifestylewithkara

Ανυπομονούσα να πάρει ο γιος μου τον υπνάκο του, την ίδια ώρα που κοιμόταν η αδερφή του… αλλά σήμερα ήθελε απλά να τον κρατάω αγκαλιά και να μην τον αφήνω στην κούνια…

Για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου εκνευρίστηκα τόσο πολύ, έχω ένα εκατομμύριο πράγματα να "στριμώξω" σε αυτές τις ώρες που θα κοιμάται.

Για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου ενοχλήθηκα τόσο πολύ γιατί ήθελα να κάνω ένα διάλειμμα μακριά από τα παιδιά μου καθώς θα κοιμόντουσαν.

Για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου εκνευρίστηκα τόσο πολύ με τον εαυτό μου που έκανα αυτές τις σκέψεις γιατί μια μέρα δεν θα κρατάω στην αγκαλιά μου τον γιο μου, δεν θα το χρειάζεται.

mama-kai-xronos.jpg

Instagram/lifestylewithkara

Έκλαψα, γιατί τα παιδιά μου είναι τόσο «ερωτευμένα» μαζί μου όπως είμαι μαζί τους, αλλά δεν χρειάζονται το διάλειμμα από εμένα όπως εγώ μερικές φορές από αυτά….

Η μητρότητα είναι μια άγρια ​​βόλτα. Αν ποτέ νιώσεις έτσι, μη νομίζεις ότι είσαι η μόνη μαμά που το αισθάνεται (ακόμα κι αν είναι μόνο για μερικές φορές).

Μπορεί όλες αυτές οι σκέψεις να είναι εγωιστικές αν θες, αλλά δεν το βλέπω έτσι. Είμαι μια κουρασμένη μαμά που μένει στο σπίτι και το μόνο που ήθελα ήταν αυτές τις 2 ώρες ησυχίας κατά τη διάρκεια του ύπνου για να συγκεντρωθώ…

Αντίθετα, ο Θεός επέλεξε να είμαι μαζί με τον γιο μου στο καναπέ, για έναν λόγο που μπορεί να μην καταλαβαίνω ακόμη πλήρως… αλλά θα τον δεχτώ.

Πηγή: Instagram /lifestylewithkara

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved