Η μητρότητα είναι όλα και τίποτα από αυτά που είχα φανταστεί

H Kellie μιλάει για την ιδιαίτερη σχέση με την μεγάλη της κόρη και όλα όσα της έμαθε το πρώτο της παιδί.

Μία Μαμά
Η μητρότητα είναι όλα και τίποτα από αυτά που είχα φανταστεί
Unsplash.com / Sergiu Vălenaș

Μόνο να ήξερα στο πρώτο μου παιδί τα πράγματα που έχω μάθει σε αυτό το ταξίδι της μητρότητας, γιατί για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν είχα ιδέα τι έκανα. Έπρεπε να τα μάθω μαζί σου.

Εσύ ήσουν ο λόγος για όλες τις δοκιμές και τα λάθη μου, για όσα έμαθα με το να είμαι μαμά και κάποιες φορές εύχομαι να γύριζα πάλι πίσω και να τα έκανα όλα από την αρχή, τα πρώτα επιτεύγματα, τις αϋπνίες, τις γεμάτη ανησυχία νύχτες, τις ατελείωτες ώρες που σε κρατούσα στα χέρια μου προσευχόμενη να γίνεις ό,τι θέλεις ενώ εγώ κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Μάθαμε και οι δύο πολλά μαζί.

Η μητρότητα είναι όλα και τίποτα από αυτά που είχα φανταστεί, αλλά εσύ έκανες αυτά τα χρόνια τα καλύτερα της ζωής μου. Είσαι πολλά περισσότερα από όσα θα μπορούσα να είχα ονειρευτεί και έτσι όπως κάθομαι και σε κρατάω στην αγκαλιά μου όποτε μπορώ, σε σφίγγω δυνατά γιατί εσύ θα συνεχίζει να μεγαλώνεις καθώς οι μέρες περνούν και ο μεταξύ μας χρόνο σύντομα θα τελειώσει.

Σε παρακαλώ μάθε ότι σε αγαπώ άπειρα και ότι αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Η μικρή σου αδερφή είναι μία προσθήκη στην όμορφη οικογένειά μας και εσύ θα είσαι η μεγάλη αδερφή. Μα πόσο τυχερή είναι;

Θα είσαι πάντα η πρωτότοκη κόρη μου, ο λόγος για τον οποίο έγινα μαμά.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: Mother.ly, Instagram / kellieshaybaader

https://www.instagram.com/p/CnH4yxaL-n9
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved