Αγαπημένο μου παιδί, είσαι η δύναμη που με κρατά όρθια

Αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες που νιώθουν ευλογημένες που βίωσαν την μητρότητα.

Μία Μαμά
Αγαπημένο μου παιδί, είσαι η δύναμη που με κρατά όρθια
Instagram @ this_mama_doodles

Αγαπημένο μου παιδί, μην με αφήσεις ποτέ.

Δεν έχεις ιδέα πόσο σημαντικός είσαι για μένα.

Όπως ο αέρας που αναπνέω, είσαι απαραίτητος, θεμελιώδης. Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς εσένα.

Είσαι αυτός που μου δίνει δύναμη κάθε μέρα. Από τη στιγμή που ήρθες στη ζωή μου, είσαι ο στυλοβάτης μου. Είσαι εσύ που με κρατάς όρθια.

Ανεξάρτητα από το τι μπορεί να μου φέρει η ζωή, μπορώ να τα αντιμετωπίσω όλα, αρκεί να έχω εσένα να με στηρίζεις .

Είσαι ο λόγος της ύπαρξής μου. Αυτός για τον οποίο σηκώνομαι από το κρεβάτι το πρωί…

Αυτός που με κάνει να παλεύω… Η αγάπη σου μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω.

Μέρα με τη μέρα, η παρουσία σου στη ζωή μου μου δίνει θάρρος. Ξέρω ότι μπορώ να σε εμπιστευτώ. Μπορώ να πιστέψω και να αφήσω κάθε φόβο πίσω μου. Δεν θα με απογοητεύσεις ποτέ- αυτό το ξέρω σίγουρα. Θα κρατάς πάντα το χέρι μου με όλη σου τη δύναμη, ό,τι κι αν συμβεί.

mama kai paidi eisai i dinami mou1

πηγή: Instagram @ this_mama_doodles

Η δύναμη πίσω από κάθε βήμα που κάνω

Αγαπημένο μου παιδί, είσαι η δύναμη που με κρατά όρθια. Με εσένα δίπλα μου, είναι αδύνατο να χάσω τον δρόμο μου. Κάθε βήμα που κάνω μαζί σου είναι ένα βήμα μπροστά, ακόμα κι όταν κάνω λάθη. Γιατί όταν κάνω ένα λάθος , με διδάσκεις μέσα από την εμπειρία.

Είσαι ο μέντορας πίσω από την επιτυχία μου.

Με κάθε βήμα που κάνω, μου μαθαίνεις κάτι νέο. Θα εκπλαγείς με το πόσα έχω να μάθω από εσένα.

Κάθε λάθος είναι μια ευκαιρία να μάθω. Το σημαντικό είναι να σηκωθώ ξανά… Και ξέρω ότι όταν το κάνω, θα είσαι πάντα εκεί.

Είσαι ο λόγος που σηκώνομαι και συνεχίζω να παλεύω. Δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσω κάτω. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι έχω τον καλύτερο σύμμαχο στο πλευρό μου για να με βοηθήσει να σταθώ στα πόδια μου. Μου δίνεις την ώθηση που χρειάζομαι. Κάθε φορά που πετυχαίνω έναν στόχο, εσύ είσαι η κινητήρια δύναμή μου.

Η παρουσία σου στη ζωή μου με κάνει να νιώθω ικανή για το αδύνατο. Είσαι παράδειγμα δύναμης, θάρρους και ακεραιότητας. Αγνός, αθώος, ειλικρινής - είσαι μια ανάσα φρέσκου αέρα.

Πιστεύω στο χαμόγελό σου και σε σένα. Και όταν σε κοιτάζω, μπορώ να πιστέψω και στον εαυτό μου.

mama kai paidi eisai i dinami mou2

πηγή: Instagram @ this_mama_doodles

Ο πυλώνας της δύναμής μου

Είσαι ένας πυλώνας δύναμης. Το θεμέλιο πάνω στο οποίο επιλέγω να χτίσω τη ζωή ΜΑΜΑμου. Το μέλλον μου και η μοίρα μου. Είσαι ο κύριος χαρακτήρας στο πιο όμορφο ατελείωτο παραμύθι. Ο βασιλιάς στο παλάτι της καρδιάς μου.

Αγάπη μου, είσαι ο οδηγός που κάνει το δρόμο μου ίσιο. Είσαι η πυξίδα που μου δείχνει ποιο δρόμο να ακολουθήσω, το εγχειρίδιο που μου λέει ποια βήματα να κάνω.
Είσαι η πηγή ενέργειάς μου. Η ζωή μου ξεχειλίζει, οι ελπίδες μου ανανεώνονται. Έχω ένα νέο πάθος για τη ζωή, χάρη σε σένα.

Το πιο ευγενές ον με την πιο αγνή καρδιά ήρθε στη ζωή μου. Εισέβαλες στον κόσμο μου για να με κρατήσεις, να μου πιάσεις το χέρι και να με κρατήσεις να μην πέσω στην άβυσσο. Με πας στην ψηλότερη κορυφή. Και όταν κοιτάζω κάτω, βλέπω ότι τα όνειρά μου έχουν γίνει όλα πραγματικότητα.

Για όλους αυτούς τους λόγους, αγαπημένο μου παιδί , είσαι όλα όσα ονειρεύτηκα ποτέ. Και άλλα τόσα. Έχεις γίνει η πηγή της ευτυχίας μου και όσων ζω.

Είσαι το πιο γλυκό χάδι στην ψυχή μου, το φως που φωτίζει τις μεγαλύτερες δυνάμεις μου. Από τότε που σε είδα για πρώτη φορά, μπορώ να εμπιστευτώ τις δικές μου δυνάμεις και ικανότητες.

Σ' ευχαριστώ, παιδί μου, που με έμαθες πώς να ζω.

Σ' ευχαριστώ που είσαι ο πυλώνας της δύναμης που με κρατά ψηλά κάθε μέρα. Χωρίς αμφιβολία, είσαι το μόνο που χρειάζομαι για να αντιμετωπίσω το υπόλοιπο της ζωής μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η δύναμή μου, ο κινητήρας μου, όλα μου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved