Εκείνη τα κάνει όλα! Η μαμά!

Όλα όσα κάνουν οι μαμάδες και δεν το λένε...

Μία Μαμά
Εκείνη τα κάνει όλα! Η μαμά!
instagram @ joolsannie

Μήπως πρόσεξες τα πακεταρισμένα σνακ; Το έτοιμο κολατσιό με ό,τι φαγητό αρέσει στον καθένα ξεχωριστά έτοιμο να μπει στις τσάντες; Εκείνη το ετοίμασε!

Μήπως πρόσεξες τον νεροχύτη που είναι άδειος από το προηγούμενο βράδυ, όπου κάθε πιάτο και μπολάκι ήταν άπλυτο; Εκείνη τα έπλυνε.

Μήπως πρόσεξες ότι το ντουλάπι είναι γεμάτο με μπισκότα, λιχουδιές και φαγητό που αρέσει στους πάντες στο σπίτι; Εκείνη τα αγόρασε.

Μήπως πρόσεξες ότι φτάνετε σε όλα τα ραντεβού στην ώρα σας και ότι όλα είναι έτοιμα στην ώρα τους; Εκείνη φρόντισε.

Μήπως πρόσεξες ότι το σπίτι είναι μαζεμένο, ότι το ρολό τουαλέτας είναι στη θέση του, ότι το καλάθι με τα άπλυτα ρούχα είναι άδειο και ότι τα ρούχα είναι διπλωμένα και τοποθετημένα στα συρτάρια και την ντουλάπα; Εκείνη τα έκανε.

Μήπως πρόσεξες ότι τα παιδιά είναι πάντα ντυμένα στην ώρα τους, έχουν φάει πρωινό, έχουν βγει για παιχνίδι, έχουν κάνει μπάνιο και πέφτουν για ύπνο μετά το βραδινό; Εκείνη τα κάνει και αυτά.

Μήπως πρόσεξες πως γνωρίζει πού βρίσκονται όλα όσα χάνονται και πού είναι η θέση κάποιων αντικειμένων; Ναι, αυτή τα κάνει και αυτά.

Μήπως πρόσεξες ότι οι πιτζάμες βρίσκονται πάντα διπλωμένες και έτοιμες για να φορεθούν επάνω το κρεβάτι; Ναι, εκείνη τις ετοίμασε.

Μήπως πρόσεξες ότι δεν υπάρχει ούτε ένα μικρό τουβλάκι στο πάτωμα για να μην χτυπήσει κανείς; Ναι, εκείνη τα μάζεψε.

Γιατί είναι ΜΑΜΑ και κάνει τα πάντα και κάποιες φορές το ότι δεν την προσέχει κανείς, την πληγώνει.

Δεν το κάνει για να της πεις ευχαριστώ. Το κάνει γιατί θέλει. Δεν την νοιάζει.

Γι' αυτό, αφού διαβάσατε όλα όσα κάνει ΕΚΕΙΝΗ για εσάς, πείτε της ότι το ξέρετε, ότι νοιάζεστε, ότι προσέχετε καθετί που κάνει, ότι την αγαπάτε και την εκτιμάτε. Πάντα.

πηγή: Instagram account @livingfullaftered

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved