Αρνούμαι να θυσιάσω την ψυχική μου υγεία για να αποκτήσω το "τέλειο σώμα"

Τι θα διαλέγατε; Προσωπική ευτυχία ή το "τέλειο κορμί;"

Αρνούμαι να θυσιάσω την ψυχική μου υγεία για να αποκτήσω το "τέλειο σώμα"

Η Khloe Kuriatnyk είναι μια μαμά που κατάφερε να αγαπήσει το σώμα της και πλέον προσπαθεί να πείσει και τις άλλες μαμάδες-γυναίκες να κάνουν το ίδιο. Η ίδια έχει δημιουργήσει το #momsitivity. Τι είναι αυτό; Η θετική σκέψη που πρέπει να έχουν οι γυναίκες για το κορμί τους, όπως και αν είναι, όπως και αν μοιάζει. Πλαδαρό, με επιπλέον κιλά, με ραγάδες, χωρίς ραγάδες.

Έχει πάνω από 117.000 ακολούθους και οι αναρτήσεις της δείχνουν πώς πραγματικά είναι το κορμί της και πόσο της αρέσει αυτό.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει για την δική της προσωπική εμπειρία και για το πώς πάσχιζε να αποκτήσει το "τέλειο σώμα".


https://www.instagram.com/p/CQZCYrYJiWj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Το έχω περάσει. Έχω ιδρώσει μέχρι να εξαντληθώ. Δεν έτρωγα παρόλο που πείναγα. Διάλεγα φαγητά που δεν ήθελα επειδή είχαν λίγες θερμίδες. Ακολουθούσα λογαριασμούς στο Instagram για να παραδειγματιστώ, αλλά το μόνο που έκανα ήταν να συγκρίνω. Και όσο έκανα όλα τα παραπάνω δεν ήμουν ευτυχισμένη.

Πάντα έφτανα στον στόχο και ακολουθούσε αμέσως ένας άλλος στόχος. Έναν στόχο που έπειθα τον εαυτό μου ότι πρέπει να κατακτήσω, ενώ δεν θα μου έφερνε πραγματική ευτυχία. Τον στόχο που μου είχαν πει και δεν ήταν άλλος από το "τέλειο σώμα".

Αυτό που δεν γνώριζα, ήταν ότι το σώμα μου ήταν ήδη τέλειο. Απλά έπρεπε να σταματήσω να ακούω τι μου έλεγε η κοινωνία και να θυμηθώ ότι αυτό το κορμί ήταν όμορφο παρά το πώς έμοιαζε τελικά. Μου πήρε χρόνο μέχρι να το συνειδητοποιήσω, αλλά τελικά το κατάλαβα.

Και τώρα δεν πρόκειται να αλλάξω για κανέναν!".

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved