Πρέπει να μάθεις να αγαπάς το σώμα σου (εικόνες)

Και τι έγινε που πήρες κιλά; Και τι έγινε που το σώμα σου δεν μοιάζει όπως πριν;

Πρέπει να μάθεις να αγαπάς το σώμα σου (εικόνες)
πηγή instagram @thepeninsulamumma

Ονομάζεται Maggie, είναι γνωστή στο Instagram με το όνομα thepeninsulamumma και την ακολουθούν πάνω από 41.000 χρήστες. Ο λόγος απλός! Είναι μια ειλικρινής μαμά, μια influencer που φωτογραφίζει το κορμί της όπως είναι... χωρίς φίλτρα, δεν προσπαθεί να "πουλήσει" κάτι που η ίδια δεν είναι και μέσα από τον λογαριασμό της προσπαθεί να παρακινήσει και άλλες γυναίκες να αισθανθούν όμορφα με το σώμα τους.

Η αλήθεια είναι ότι πλέον τα social media δείχνουν μια εικόνα που δεν είναι αληθινή. Πολλές γυναίκες και δη μαμάδες πασχίζουν για την τέλεια εικόνα αμέσως μετά τον τοκετό, ξεχνώντας τις περισσότερες φορές αυτό που έχει περισσότερη σημασία στη ζωή τους. Το μωρό τους.

Η Maggie είναι μαμά δύο αξιολάτρευτων παιδιών και οι φωτογραφίες της είναι το κάτι άλλο.

Αγκαλιάζει το σώμα της, τα παραπανίσια κιλά της, τις ραγάδες της, την περίσσια κοιλίτσα της, τους γοφούς της.

Θα τη δείτε να απαθανατίζει τον εαυτό της με τα θήλαστρα στο στήθος...


https://www.instagram.com/reel/CQ-w2PEn_0j/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με τις πάνες που φορούν όλες οι λεχώνες μετά τον τοκετό...


https://www.instagram.com/p/CPfffjYneEt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με την ξεχειλωμένη κοιλίτσα της...


https://www.instagram.com/reel/CP2qSXBHkBG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλες οι φωτογραφίες της έχουν κάτι κοινό. Τι είναι αυτό; Το τεράστιο χαμόγελό της. Αυτό το χαμόγελο ευτυχίας που θα έπρεπε να έχουν όλες οι μαμάδες μετά τον τοκετό τους.

"Πείτε μου τι βλέπετε; Αφήστε με να σας μιλήσω λίγο γι' αυτό το σώμα... φιλοξένησε 5 ψυχές και είχε την τύχη να φέρει τις δύο από αυτές στον κόσμο αυτό.

Δημιούργησε ζωή, έχασε ζωή, μεγάλωσε ζωή, υπήρξε πηγή τροφής. Μετακίνησε ζωτικά όργανα, πέρασε προεκλαμψία, ταλαιπωρήθηκε.

Τιμωρήθηκε κάποιες φορές, συγκρίθηκε με άλλα σώματα. Του έχω φωνάξει, το έχω μισήσει, το έχω αποκαλέσει "απαίσιο" και όχι μόνο εγώ αλλά και άγνωστοι στο διαδίκτυο.

Και όμως, μου έδωσε τα δύο πιο σημαντικά δώρα στη ζωή μου.

Αυτό.

Αυτό είναι το σώμα μου μετά τον τοκετό. Με τις πάνες, με την κυτταρίτιδα, με τα σημάδια, τις ραγάδες, τα κρεμασμένα στήθη, τις θηλές που αιμορραγούν.

Κάποιοι ίσως να μην το βρίσκουν ωραίο. Το μόνο που κάνω εγώ είναι να σκέφτομαι όλα όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα, προσπαθώ να το τιμή για όλη τη μαγεία τους.

Έμαθα ότι δεν έχει να κάνει με το τι βλέπουν οι άλλοι. Έχει να κάνει με το τι βλέπουμε εμείς. Ελπίζω και εσείς να δείτε την ομορφιά, τη δύναμη και την αντοχή που έχει το δικό σας σώμα. Ελπίζω να δείτε όλα όσα είστε στην πραγματικότητα εσείς!".

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved