Γιαούρτι και μέλι: Γευστικός και θρεπτικός συνδυασμός για να χάσετε βάρος (vid)

Ο συνδυασμός μελιού και γιαουρτιού μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος.

Γιαούρτι και μέλι: Γευστικός και θρεπτικός συνδυασμός για να χάσετε βάρος (vid)

Όταν το γιαούρτι συνδυάζεται με το μέλι η διατροφική αξία μεγαλώνει ενώ ο συνδυασμός παρέχει πολλά οφέλη εκτός από την απώλεια βάρους. Βοηθά στην καύση των ανεπιθύμητων θερμίδων στο σώμα, αλλά και παρέχουν σταθερότητα και αντοχή στο σώμα για να αντιμετωπίσει διάφορες μολύνσεις.

Υπάρχει υψηλό επίπεδο περιεκτικότητας σε σακχαρόζη στο μέλι, που σε συνδυασμό με το γιαούρτι, δίνουν στο σώμα σας την κατάλληλη ενέργεια. Η κατανάλωση μελιού και γιαουρτιού μπορεί να γίνει μέσα σε σαλάτες ή σε άλλες συνταγές.

Το βράδυ επίσης μπορείτε να το συνδυάσετε με άλλο ένα ελαφρύ σνακ ή να είναι το βασικό σας σνακ – π.χ. το μεσημέρι στο γραφείο. Εκτός από τις χαμηλές θερμίδες τα συστατικά των δύο τροφίμων μπορούν να σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεται όλη την ημέρα. Το γιαούρτι με το μέλι βοηθούν στην καλή λειτουργία της πέψης και στη ρύθμιση του μεταβολισμού.

Δείτε στο video περισσότερες πληροφορίες για αυτόν τον θρεπτικό συνδυασμό τροφών που συμβάλλουν στη δίαιτά σας.

*Αυτές οι πληροφορίες προορίζονται για γενική πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινού και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή ιατρού ή άλλου αρμόδιου επαγγελματία υγείας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved