Πώς θα κάνετε μία πίτσα πιο διαιτητική;

Και να την τρώτε δίχως τύψεις.

Πώς θα κάνετε μία πίτσα πιο διαιτητική;

Θέλετε να φτιάξετε μία πίτσα αλλά συνεχώς το αναβάλλετε καθώς θεωρείτε πως έχει πολλές θερμίδες. Δείτε πώς μπορείτε λοιπόν να τρώτε την αγαπημένη σας πίτσα σε πιο light εκδοχή.

Αρχικά επιλέξτε τα σωστά υλικά. Το τυρί σας θα πρέπει να είναι με χαμηλά λιπαρά, το κρέας κατά προτίμηση κοτόπουλο ή μοσχάρι και τα λαχανικά με αρνητικές θερμίδες. Μερικά τέτοια λαχανικά είναι, το αγγούρι, οι αγκινάρες, τα βλίτα, η γλιστρίδα, τα καρότα, τα κολοκυθάκια, το κουνουπίδι, το λάχανο, τα μανιτάρια, το μαρούλι, το μπρόκολο, τα ντοματίνια, τα παντζάρια, οι πιπεριές όλων των χρωμάτων, το σπανάκι, σπαράγγια, φασολάκια. όπως το σπανάκι και η μελιτζάνα.

Επίσης, χρησιμοποιήστε μυρωδικά και βότανα που διεγείρουν τη θερμογένεση, αναγκάζοντας τον οργανισμό να αποβάλλει θερμίδες με τη μορφή θερμότητας. Τέτοια είναι, ο άνηθος, ο βασιλικός, το γαρίφαλο, η κανέλα, το κάρι, ο μαϊντανός, η μουστάρδα, η πάπρικα, το σκόρδο, το ταμπάσκο και το τσίλι.

Τώρα που έχετε τα κατάλληλα υλικά, αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει και δημιουργήστε τους πιο ευφάνταστους συνδυασμούς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved