Κοιμήθηκε και ξύπνησε με επίπεδη κοιλιά - Ούτε που φαντάζεστε το γιατί

Η Tiffany Brien, fitness blogger ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δύο φωτογραφίες της,  μία με φουσκωμένη κοιλιά και μία δεύτερη με επίπεδη.

Κοιμήθηκε και ξύπνησε με επίπεδη κοιλιά - Ούτε που φαντάζεστε το γιατί

Ο λόγος που το έκανε ήταν απλός: Ηθελε να δείξει εμπράκτως ότι όλες μπορούμε να έχουμε μία «κακή» μέρα. Όπως εξήγησε η Tiffany, οι δύο φωτογραφίες έχουν διαφορά μεταξύ τους 12 ώρες, η μία λίγο πριν κοιμηθεί και η άλλες αμέσως μετά.

«Δεν είμαστε όπως φαινόμαστε στα social media», έγραψε στη σελίδα της στο facebook η Tiffany Brien και πρόσθεσε: «Αποφάσισα να μοιραστώ μία «κακή» μέρα μαζί σας, για να σας δείξω ότι κανείς δεν είναι τέλειος και ότι δεν πρέπει να αγχώνεστε ή να ανησυχείτε αν το σώμα σας μία μέρα δεν είναι σε φόρμα. Μην ανησυχείτε κορίτσια, αυτό συμβαίνει σε όλες μας».

ad 210355187

Η ίδια υπέφερε και συνεχίζει να υποφέρει από πρήξιμο στην κοιλιά και μετά από αρκετή έρευνα βρήκε τα αίτια που το προκαλούν: Έλλειψη ύπνου, άγχος, και δυσανεξία σε ορισμένες τροφές.

Παρότι όμως έχει εντοπίσει όπως λέει τις...πηγές του κακού, ωστόσο, συχνά πυκνά το πρήξιμο επανέρχεται, όπως στη φωτογραφία.

ad 210356457

«Πολλές φορές ο οργανισμός μου αντιδρά ακόμα και σε τροφές που μέχρι πρότινος δεν μου δημιουργούσαν πρόβλημα. Στη δική μου περίπτωση το στρες είναι αρνητικός παράγοντας. Ακόμα και όταν έχω αποφύγει φαγητά που μου προκαλούν δυσανεξία, λόγω άγχους έχει φοβερό πρήξιμο στην κοιλιά».

ad 210356458

Ως συμβουλή –και προς τον εαυτό της- είναι να κοιμόμαστε καλά, να χαλαρώνουμε και να τρώμε όσο πιο σωστά και υγιεινά γίνεται.
«Με λίγη προσπάθεια μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο ζωή μας για να έχουμε μία καλύτερη ποιότητα ζωής», υποστηρίζει η blogger.

Διαβάστε επίσης:

Τρόφιμα με γλουτένη: Πού κρύβεται η πρωτεΐνη της κοιλιοκάκης

Έχω δυσανεξία στη λακτόζη-Τι πρέπει να προσέχω στη διατροφή μου;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved