Αρχίζω δίαιτα Mothersblog! Πάμε να χάσουμε 8 κιλά μαζί μέχρι το καλοκαίρι/13 week

Είναι μεγάλη χαρά να ξεκινάς τη μέρα σου στο γραφείο, με όμορφα μηνύματα αναγνωστριών που έχουν ξεκινήσει τη δίαιτα και βλέπουν τα αποτελέσματα στην ζυγαριά τους.

Αρχίζω δίαιτα Mothersblog! Πάμε να χάσουμε 8 κιλά μαζί μέχρι το καλοκαίρι/13 week

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Δύο εβδομάδες με χωρίζουν από το να ολοκληρώσω το στόχο μου. Τον στόχο να χάσω 8 ολόκληρα κιλά πριν μπει ο Ιούλιος. Συνεχίζω με τον ίδιο ζήλο όπως και πρώτα και με περισσότερη όρεξη για γυμναστική. Ναι! Πριν αρχίσω τη δίαιτα δεν ήξερα τι πάει να πει γυμναστική. Είχα να γυμναστώ πάνω από 8 χρόνια και χαίρομαι που άρχισα ξανά.

Μη φανταστείτε ότι πάω γυμναστήριο; Όχι! Σπίτι κάνω γυμναστική και μάλιστα ξυπνάω 6.30 το πρωί για να προλάβω να ολοκληρώσω ένα πρόγραμμα μιας ώρας πριν ξυπνήσω τη μικρή μου να την πάω σχολείο και εγώ να φύγω για δουλειά. Κάποιοι θα προλάβουν να πουν «βάρβαρο», δεν είναι όμως. Μη μπορώντας να βρω άλλο χρόνο για να γυμναστώ, προτίμησα να χάσω μία ώρα πρωινού ύπνου για να φτάσω πιο γρήγορα στο στόχο μου. Στο στόχο να κάψω θερμίδες και λίπος, παράλληλα με τη δίαιτα.

Το ίδιο συμβουλεύω να κάνετε και εσείς. Αν το πρόγραμμά σας είναι πιεσμένο χρονικά και δεν προλαβαίνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας να κάνετε γυμναστική, κάντε αυτό που κάνω και εγώ. Βάλτε ξυπνητήρι πρωί πρωί και ξεκινήστε ασκήσεις στο σαλόνι σας. Και για όσες και όσους πουν «Θα το κάνω το βράδυ πριν κοιμηθώ» θα σας πω το εξής.

Και εγώ έτσι ξεκίνησα, το βράδυ. Είδα όμως, πως ήμουν αρκετά κουρασμένη από όλη την ημέρα που δεν είχα κουράγιο ούτε ένα τέταρτο να αφιερώσω. Προτιμούσα να ξαπλώσω στο κρεβάτι για να κοιμηθώ. Αυτός είναι και ο λόγος που το έβαλα πρωί. Όσοι λοιπόν αποφασίσετε να ακολουθήσετε αυτή τη δίαιτα να θυμάστε πώς η γυμναστική θα σας βοηθήσει να φτάσετε γρηγορότερα στο στόχο σας!

Δείτε το πρόγραμμα της δέκατης τρίτης εβδομάδας παρακάτω, από τη διατροφολόγο Ευσταθία Παπαδά:

--------------------------------------------------------------------------------------098u7y

Να θυμόσαστε:

  • Να πίνετε τουλάχιστον 1,5-2 λίτρα νερό τη μέρα.
  • Το διαιτολόγιο είναι εξατομικευμένο για εμένα καθώς δεν ανέχεται ο οργανισμός μου τα γαλακτοκομικά αλλά μόνο το τυρί (φέτα).
  • Οι διατροφικές ανάγκες κάθε ατόμου είναι διαφορετικές και θα πρέπει το πρόγραμμα που ακολουθεί κάποιος να είναι εξατομικευμένο.

Θα χαρώ να απαντήσω σε οποιαδήποτε απορία σας εδώ!

Καλή μας συνέχεια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved