Αρχίζω δίαιτα Mothersblog! Πάμε να χάσουμε 8 κιλά μαζί μέχρι το καλοκαίρι/10 week

Πέρασαν κιόλας 10 εβδομάδες, με τα δύσκολα και με τα εύκολα. Δέκα εβδομάδες που απέδωσαν μιας και τα αποτελέσματα είναι παραπάνω από εμφανή.

Αρχίζω δίαιτα Mothersblog! Πάμε να χάσουμε 8 κιλά μαζί μέχρι το καλοκαίρι/10 week

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και σε πολλά ακόμη κορίτσια εκεί έξω που ξεκίνησαν μαζί μου ή λίγο αργότερα. Θέλω να σας πω, πώς το να προσέχετε την εξωτερική σας εμφάνιση είναι καλό για εσάς και μόνο για εσάς. Φτιάχνει την ψυχολογία σας, φεύγει όλη η κούραση και η κόπωση που ενδεχομένως να νιώθετε μέσα στην ημέρα σας και καταπολεμά την κατάθλιψη.

Ειδικά το τελευταίο (την κατάθλιψη) το αναφέρω, μιας και μία αναγνώστριά μας, μου έστειλε ένα μήνυμα, πώς εκεί που είχε κλειστεί στον εαυτό της, μη μπορώντας να δώσει αρκετή σημασία στον άνδρα της, κλαίγοντας χωρίς λόγο, μόλις άρχισε τη δίαιτα, άρχισε να αναζωογονείται και να έχει όρεξη για ζωή. Χαίρομαι που μπορώ να βοηθήσω έστω και με αυτό τον πιο απλό τρόπο.

Δεν ήξερα ποτέ, πώς το να μοιραστείς δημόσια ένα απλό πρόγραμμα διατροφής από διατροφολόγο, θα έδινε ώθηση σε πολλές άλλες γυναίκες να ξεκινήσουν, αλλάζοντάς τους τη ζωή προς το καλύτερο. Ειλικρινά χαίρομαι που βοήθησα.

Δείτε το πρόγραμμα της δέκατης εβδομάδας παρακάτω, από τη διατροφολόγο Ευσταθία Παπαδά:

----------------------------------------------------------------------------------------

Να θυμόσαστε:

  • Να πίνετε τουλάχιστον 1,5-2 λίτρα νερό τη μέρα.
  • Το διαιτολόγιο είναι εξατομικευμένο για εμένα καθώς δεν ανέχεται ο οργανισμός μου τα γαλακτοκομικά αλλά μόνο το τυρί (φέτα).
  • Οι διατροφικές ανάγκες κάθε ατόμου είναι διαφορετικές και θα πρέπει το πρόγραμμα που ακολουθεί κάποιος να είναι εξατομικευμένο.

Θα χαρώ να απαντήσω σε οποιαδήποτε απορία σας εδώ!

Καλή μας συνέχεια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved