Αρχίζω δίαιτα Mothersblog! Πάμε να χάσουμε 8 κιλά μαζί μέχρι το καλοκαίρι/9 week

Την τελευταία εβδομάδα, τα μηνύματα που φτάνουν στο Mothersblog για τη δίαιτα είναι αμέτρητα. Δεν φαντάζεστε πόσο χαίρομαι που μαζί με εμένα παρακινηθήκατε και εσείς.

Αρχίζω δίαιτα Mothersblog! Πάμε να χάσουμε 8 κιλά μαζί μέχρι το καλοκαίρι/9 week

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Πριν μερικές μέρες πήρα ένα μήνυμα που έλεγε: «Σε ευχαριστούμε πολύ που μοιράζεσαι τη δίαιτά σου μαζί μας. Δυστυχώς οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να επισκεφθούν έναν διατροφολόγο και το πρόγραμμά σου μας βοηθάει αρκετά. Σε ευχαριστούμε».

Μπαίνοντας στην 9η εβδομάδα διαπιστώνω ότι είμαι κοντά στον στόχο μου. Δηλαδή στο να χάσω τα 8 κιλά, αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθώ. Η αλήθεια είναι βέβαια πώς την τελευταία εβδομάδα κόλλησε η ζυγαριά και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Θα μιλήσω όμως με τη διατροφολόγο και θα σας ενημερώσω. Όσον αφορά τώρα τις φίλες που έχασαν παραπάνω ή λιγότερα κιλά από ότι εγώ (μέχρι στιγμής) η διατροφολόγος δίνει την απάντησή της:

«Το γεγονός ότι κάποιοι αναγνώστες έχουν χάσει λιγότερα ή περισσότερα κιλά οφείλεται στο ότι ο καθένας έχει διαφορετικές διατροφικές ανάγκες, γι' αυτό και τονίσαμε στην αρχή τη σημασία του εξατομικευμένου προγράμματος. Συνήθως, όσο περισσότερα κιλά έχει κάποιος, τόσο πιο γρήγορα τείνει να χάνει τα πρώτα κιλά. Αντίθετα, σε περίπτωση που κάποιος πρέπει να χάσει λιγότερα κιλά, το σώμα τείνει να αντιστέκεται περισσότερο στην απώλεια».

Δείτε το πρόγραμμα της ένατης εβδομάδας παρακάτω, από τη διατροφολόγο Ευσταθία Παπαδά:

-----------------------------------------------------------098765

Να θυμόσαστε:

  • Να πίνετε τουλάχιστον 1,5-2 λίτρα νερό τη μέρα.
  • Το διαιτολόγιο είναι εξατομικευμένο για εμένα καθώς δεν ανέχεται ο οργανισμός μου τα γαλακτοκομικά αλλά μόνο το τυρί (φέτα).
  • Οι διατροφικές ανάγκες κάθε ατόμου είναι διαφορετικές και θα πρέπει το πρόγραμμα που ακολουθεί κάποιος να είναι εξατομικευμένο.

Θα χαρώ να απαντήσω σε οποιαδήποτε απορία σας εδώ!

Καλή μας συνέχεια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved