Αρχίζω δίαιτα Mothersblog! Πάμε να χάσουμε 8 κιλά μαζί μέχρι το καλοκαίρι/8 week

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Δεν ξέρω για εσάς πάντως εγώ τα αποτελέσματα τα βλέπω. Ένα θα σας πω. Πήγα και ψώνια το σαββατοκύριακο να αγοράσω κάποια ρούχα για να ανανεώσω την καλοκαιρινή μου ντουλάπα.

Αρχίζω δίαιτα Mothersblog! Πάμε να χάσουμε 8 κιλά μαζί μέχρι το καλοκαίρι/8 week

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Και ενώ είμαι στο δοκιμαστήριο με το Νο31 παντελόνι (αυτό ήταν το νούμερό μου), βλέπω ότι στη μέση είναι αρκετά μεγάλο. Με βλέπει η πωλήτρια και μου λέει, «Τι νούμερο πήρατε;», «31» της απαντάω. Αμέσως μου έδωσε το Νο30, αλλά και πάλι ήταν μεγάλο. Της ζήτησα το Νο29 σκεπτόμενη, ότι δεν μπορεί, αυτό θα είναι το νούμερό μου. Για να μην σας τα πολυλογώ, τα παντελόνια που αγόρασα, τα πήρα Νο27.

Δεν σας κρύβω, ότι «ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ». Δεν είχα καταλάβει πόσα κιλά είχα χάσει, παρόλο που ζυγίζομαι. Κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και μου φαίνομαι ίδια. Αλλά τα νούμερα άλλα λένε. Πώς να σταματήσω, τώρα που είδα ότι οι κόποι μου αποδίδουν. Θα συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό μέχρι τέλους.

Δείτε το πρόγραμμα της όγδοοης εβδομάδας παρακάτω, από τη διατροφολόγο Ευσταθία Παπαδά:

--------------------Diaitologio

Να θυμόσαστε:

  • Να πίνετε τουλάχιστον 1,5-2 λίτρα νερό τη μέρα.
  • Το διαιτολόγιο είναι εξατομικευμένο για εμένα καθώς δεν ανέχεται ο οργανισμός μου τα γαλακτοκομικά αλλά μόνο το τυρί (φέτα).
  • Οι διατροφικές ανάγκες κάθε ατόμου είναι διαφορετικές και θα πρέπει το πρόγραμμα που ακολουθεί κάποιος να είναι εξατομικευμένο.

Θα χαρώ να απαντήσω σε οποιαδήποτε απορία σας εδώ!

Καλή μας συνέχεια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved